2013-02-08 11:22:49
Φωτογραφία για Η Μπιγιονσέ σε περιοδεία, η Ναόμι Κάμπελ σε ριάλιτι και... άλλες ιστορίες,
Νέα από τον πλανήτη Χόλιγουντ,

Ο Τζάστιν Μπίμπερ είναι ο νεαρότερος καλλιτέχνης που μπορεί να υπερηφανευτεί ότι έχει πέντε άλμπουμ στην κορυφή των αμερικανικών τσαρτς. Το τελευταίο άλμπουμ του 18χρονου ποπ ειδώλου με τίτλο Believe Acoustic πρώτευσε στο Billboard 200 πουλώντας μόνο την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του 211.000 αντίτυπα. Ο Μπίμπερ είναι τώρα ένας από τους εννέα καλλιτέχνες στην ιστορία των τσαρτς που βρίσκεται στην κορυφή τους για τέσσερα συνεχόμενα χρόνια.

Στα ίχνη της Χάιντι Κλουμ η Ναόμι Κάμπελ. Το 43χρονο διάσημο μοντέλο είναι η νέα δόξα της πασαρέλας που εισέρχεται στον κόσμο των τηλεοπτικών ριάλιτι. Θα πρωταγωνιστήσει σε ένα σόου με τίτλο The Face όπου 12 υποψήφια μοντέλα θα συναγωνιστούν με την υπογραφή ενός ετήσιου συμβολαίου με εταιρεία ομορφιάς. Το σόου θα προβληθεί στο αμερικανικό καλωδιακό κανάλι Oxygen αρχής γενομένης στις 12 Φεβρουαρίου.

Λίγο μετά την πολυσυζητημένη της εμφάνιση στον τελικό του αμερικανικού ποδοσφαίρου, γνωστού και ως Super Bowl (όπου εν αντιθέσει με την «κονσέρβα» εμφάνισή της στην ορκωμοσία Ομπάμα τραγούδησε Live), η Μπιγιονσέ ανακοίνωσε ότι ξεκινάει παγκόσμια περιοδεία - η πρώτη της μετά το 2009. Η ποπ ντίβα ανέφερε λεπτομέρειες στην επίσημη ιστοσελίδα της. Η περιοδεία της θα καλύψει ένα ευρωπαϊκό σκέλος την άνοιξη, ενώ θα ξεκινήσει στις Ηνωμένες Πολιτείες στις 28 Ιουνίου του 2013. Θα τιτλοφορείται «Το σόου της κυρίας Κάρτερ». Ως γνωστόν,  Κάρτερ είναι το επίθετο του συζύγου της, του γνωστού ράπερ Τζέι - Ζι.

Τα αποτυπώματα των χεριών και των ποδιών του άφησε έξω από το ιστορικό Chinese Theater ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο. Ο ηθοποιός με την 40χρονη καριέρα στο χώρο του θεάματος είναι κάτοχος 2 Όσκαρ και συμπρωταγωνιστεί στην κομεντί «Οδηγός αισιοδοξίας» που «κατεβαίνει» στα φετινά Όσκαρ με 8 υποψηφιότητες.

Ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ αρνήθηκε τις φήμες ότι προσέβαλλε την πρώην φιλενάδα του, Μπρίτνεϊ Σπίαρς κατά τη διάρκεια εμφάνισής του σε συναυλία που προλόγισε το αμερικανικό Super Bowl. Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στο Twitter δεν θα έδειχνε ασέβεια στο πρόσωπο κανενός και ότι το σχόλιό του (που συμπεριλάμβανε το… κοσμητικό επίθετο «σκύλα») δεν αναφερόταν σ’ εκείνη.

Αναδημοσιευσα Από Βημα
molibixarti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Δώστε ανάσες ζωής...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Δώστε "ανάσες ζωής"...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ