2013-02-08 17:00:03
Φωτογραφία για 1ος Διεθνής Αγώνας WSK 2013
Στην πίστα La Conca της Ιταλίας ολοκληρώθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο ο 1ος Διεθνής Αγώνας WSK 2013, ενός θεσμού παγκοσμίου επιπέδου, που βρίσκεται πολύ ψηλά στις προτιμήσεις των οδηγών - αγωνιστικών ομάδων και συγκέντρωσε 205 συμμετοχές από όλο τον κόσμο.

Στην κατηγορία ΜΙΝΙ 60 συμμετείχε και ο δωδεκάχρονος Έλληνας πρωταθλητής «Κωνσταντίνος», με την αγωνιστική ομάδα AB Motorsport Racing Team, με σασσί CRG και κινητήρα LKE, υπό την επίβλεψη και καθοδήγηση του πέντε φορές παγκόσμιου πρωταθλητή Davide Forè.

Ο Έλληνας πρωταθλητής πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση κατέκτησε πανάξια την τρίτη θέση στο βάθρο, υψώνοντας την Ελληνική σημαία και επιτυγχάνοντας μια παγκόσμια διάκριση για το Ελληνικό Κάρτ και τον Μηχανοκίνητο Αθλητισμό, για πρώτη φορά στην ιστορία του WSK.

Η ΕΠΑ/ΕΘΕΑ εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στον «Κωνσταντίνο» και την οικογένειά του για την εξαιρετική αυτή επιτυχία, η οποία είναι ταυτόχρονα και μεγάλη εθνική επιτυχία, αφού ο Έλληνας πρωταθλητής συμμετείχε με Ελληνική Αγωνιστική Άδεια, εκπροσωπώντας την Χώρα μας.


Μετά απο την τεράστια επιτυχία του ‘’Κωνσταντίνου’’ εκφράζουμε την ολόψυχη ευχή για συνέχιση των μεγάλων επιτυχιών και παγκόσμιων διακρίσεων, για την άξια εκπροσώπηση της χώρας μας σε διεθνές επίπεδο, ελπίζοντας η προσπάθειά του να βρεί άξιους μιμητές και συνεχιστές, δηλώνοντας ότι θα παρέχουμε κάθε δυνατή υποστήριξη στις προσπάθειες των Ελλήνων οδηγών που με τις επιδόσεις τους σε διεθνείς καταξιωμένους αγώνες τιμούν την Πατρίδα μας.
autocarnet.blogspot.com
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ