2013-02-10 11:58:07
Φωτογραφία για ΡΑΓΙΟΣ : ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΙΚΑΙΟ...
Ο Ρούμπεν Ράγιος χαρακτήρισε τιμή για τον ίδιο το γεγονός πως μίλησε με κολακευτικά σχόλια ο Μίτσελ, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, ωστόσο τόνισε πως δεν ήταν δίκαιη η ήττα του Αστέρα από τον Ολυμπιακό.

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός έκανε λόγο για... συνθήκες που δεν μπορούσαν να ορίσουν οι παίκτες του Αστέρα Τρίπολης, σημειώνοντας πως η ομάδα του έκανε πολύ καλή εμφάνιση.

«Όλοι οι παίκτες που έχουμε στο ρόστερ είναι πάρα πολύ καλοί. Ναι μεν βγήκαν δύο παίκτες πάρα πολύ σημαντικοί, αλλά έχουμε και άλλους παίκτες που μπορούν να αντικαταστήσουν επάξια. Εγώ καταρχήν μπορώ να πω ότι είμαι ικανοποιημένος από όλη την προσπάθεια και τον αγώνα που δώσαμε σήμερα και είμαι πολύ ήρεμος γιατί είμαι ικανοποιημένος. Ο Περόνε είναι πολύ σημαντικός παίκτης και βοηθάει πάρα πολύ την ομάδα. Μπήκε ο Κάφα στην θέση του και έδωσε τα πάντα για να κάνει ότι καλύτερο μπορεί. Αυτό είναι το πιο σημαντικό πιστεύω», είπε αρχικά ο Ράγιος και πρόσθεσε:


«Δεν ήταν δίκαιο το σημερινό παιχνίδι γιατί παίξαμε πάρα πολύ καλά, προσπαθήσαμε, δώσαμε τα πάντα και κάτω από κάποιες συνθήκες τις οποίες εμείς δεν μπορούμε να τις ορίσουμε, να κάνουμε κάτι γιʼ αυτό, χάσαμε αυτόν τον αγώνα».

Όσο για το σχόλιο του Μίτσελ, ο οποίος αναφέρθηκε με κολακευτικά λόγια για τον ίδιο: «Είναι πολύ τιμητικό για μένα που μίλησε ο Μίτσελ. Είναι ένας πολύ καλός προπονητής, ήταν ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής, προσπαθώ να βελτιώνομαι πολύ κάθε μέρα και μου αρέσει να ακούω καλά λόγια και σχόλια για μένα. Εύχομαι καλή τύχη και στον Ολυμπιακό και στην Λεβάντε, είναι μια πολύ καλή διοργάνωση το Europa League και πιστεύω ότι θα γίνει ένα πολύ ωραίο παιχνίδι. Δεν ξέρω να πω κάτι παραπάνω για την Λεβάντε. Είμαι στον Αστέρα και το μόνο που με ενδιαφέρει είναι ο Αστέρας».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ