2013-02-10 20:10:11
Φωτογραφία για Κόκκινο κραγιόν: Που ταιριάζει, πως εφαρμόζεται
Έχετε πείσει τον εαυτό σας πως τα φλογερά κόκκινα χείλη δεν είναι για εσάς; Πρέπει να το τολμήσετε, πρόκειται για ένα διαχρονικό χρώμα, φετίχ ομορφιάς που αναδεικνύει τη θηλυκότητα κάθε γυναίκας, αρκεί να διαλέξετε τη σωστή απόχρωση.

Η απόχρωση του κόκκινου που θα επιλέξετε, δεν εξαρτάται από το χρώμα των μαλλιών, αλλά από τον τύπο του δέρματος σας. Εάν έχετε ζεστή επιδερμίδα (σταρένια) σας ταιριάζουν οι ζεστές αποχρώσεις κόκκινου, αυτές που έχουν ανεπαίσθητους τόνους κίτρινου, πορτοκαλί, καφέ και κοραλλί. Στις ψυχρές επιδερμίδες ταιριάζουν οι αποχρώσεις του κόκκινου με τόνους μωβ, μπλέ, κόκκινου του κρασιού, κόκκινο του κερασιού.

Αφού έχουμε καταλήξει στην απόχρωση που μας ταιριάζει, τοποθετούμε το μολύβι και δίνουμε σχήμα στα χείλη. Το μολύβι πρέπει να προσέξουμε να είναι, είτε σε κόκκινη απόχρωση, ακριβώς ίδιας με αυτής του κραγιόν, είτε σε μπεζ για να έχουμε ομοιόμορφο αποτέλεσμα. Αφού τελειώσουμε το περίγραμμα φέρνουμε προς τα μέσα το μολύβι γεμίζοντας το εσωτερικό των χειλιών και βάζουμε την πρώτη στρώση του κραγιόν.


Το κραγιόν καλό είναι τοποθετείται με πινέλο. Για να έχουμε μεγαλύτερη διάρκεια και καλύτερο αποτέλεσμα. Τοποθετούμε ένα χαρτομάντηλο, δαγκώνοντας το με τα χείλη απαλά, αλλά χωρίς να το τρίβουμε πάνω σε αυτά, ώστε να αφαιρέσουμε την περιττή ποσότητα ή ακόμη μπορούμε τοποθετώντας το δείκτη του χεριού μας στο στόμα να το πιέσουμε δυνατά και να τραβήξουμε το δάχτυλο αργά προς τα έξω. Με αυτόν τον τρόπο η περιττή ποσότητα κραγιόν θα παραμείνει πάνω στο δάχτυλο μας και όχι στα δόντια μας. Μετέπειτα, τα χείλη πουδράρονται (η πούδρα χρησιμεύει σαν σταθεροποιητικό) και απλώνουμε τη δεύτερη στρώση κραγιόν. Εάν θέλουμε λάμψη βάζουμε λίγο γκλος, διαφορετικά αφήνουμε ως έχει ματ το αποτέλεσμα.

Φροντίζουμε τα χείλη μας να είναι καλά ενυδατωμένα βάζοντας ένα lip balm 10 λεπτά πριν τοποθετήσουμε το κραγιόν. Είναι πολύ σημαντικό το βάψιμο των ματιών και το ρουζ να έχουν απαλές και όχι έντονες αποχρώσεις.

Το κόκκινο χρώμα στα χείλη θα τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω σας! Τολμήστε το!

flowmagazine.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ