2013-02-11 15:37:02
Φωτογραφία για Πρωτοβουλία Πάτρας: Με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση της κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας
Με μεγάλη επιτυχία σημειώθηκε το περασμένο Σάββατο η εκδήλωση της κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της “Πρωτοβουλίας Πάτρας”, που πραγματοποιήθηκε στην Αγορά Αργύρη.

Η προσέλευση του κόσμου ξεπέρασε κάθε προηγούμενο και όπως τόνισε ο επικεφαλής της παράταξης κ. Ανδρέας Τζουραμάνης γέμισε με δύναμη και αισιοδοξία τα στελέχη της για την κατάθεση en;ow ρεαλιστικού σχεδίου για το αύριο της Πάτρας εν όψει των δημοτικών εκλογών.

Στο ξεκίνημα της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε σύντομος απολογισμός των ενεργειών της “Πρωτοβουλίας Πάτρας” για το 2012 από τον εκπρόσωπο τύπου κ. Χαράλαμπο Γιαννακόπουλο.

Ακολούθως ο κ. Ανδρέας Τζουραμάνης κατόπιν σύντομης αναδρομής στην πορεία της παράταξης άσκησε δριμεία κριτική στην «ανύπαρκτη» όπως την χαρακτήρισε Δημοτική Αρχή, χωρίς να αφήσει στο απυρόβλητο την μείζονα και ελάσσονα αντιπολίτευση.

Κορυφώνοντας την κριτική του διατύπωσε προς το κοινό το ερώτημα κατά πως οι προαναφερθείσες παρατάξεις θα ξαναζητήσουν την ψήφο του Πατραϊκού λαού στις επερχόμενες εκλογές θέτοντας ευθέως το πολιτικό δίλλημα: «αφού δεν τα κατάφεραν στα μικρά θα τα καταφέρουν στα μεγάλα;».


Στο κλείσιμο της τοποθέτησης του ο κ. Ανδρέας Τζουραμάνης έθεσε το οραματικό πλαίσιο της δράσης και λειτουργίας της “Πρωτοβουλίας Πάτρας” καλώντας τους πολίτες να συστρατευθούν σε αυτή την κοινή προσπάθεια με τη δική τους ενεργή συμμετοχή και αμέριστη στήριξή τους. Διαβεβαίωσε το κοινό πως αυτή η πορεία θα στεφθεί με απόλυτη επιτυχία, τονίζοντας την βεβαία πίστη του για την αίσια έκβαση του συνόλου του εγχειρήματος.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης επίτιμος προσκεκλημένος ήταν ο γνωστός καθηγητής management του Ο.Π.Α και συγγραφέας κ. Δημήτρης Μπουραντάς, ο οποίος ανέπτυξε το θέμα « Νέοι ρόλοι και οργανωσιακές ικανότητες της τοπικής αυτοδιοίκησης». Ο κ. Μπουραντάς ενθουσίασε τους παρευρισκομένους με την αμεσότητα του λόγου του και τον παραστατικό του τρόπο, περιγράφοντας το μοντέλο επιτυχίας της επόμενης ημέρας για την τοπική αυτοδιοίκηση.
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ