2013-02-11 21:25:03
Φωτογραφία για Διορθώσεις της τελευταίας στιγμής για το νοσοκομείο της Πρέβεζας από το Υπουργείο Υγείας
Σε διορθώσεις της τελευταίας στιγμής φαίνεται να προχωρά το Υπουργείο Υγείας προκειμένου να κατευνάσει τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν από την δημοσίευση των νέων οργανογραμμάτων των Νοσοκομείων.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο των εργαζομένων του Νοσοκομείου Στρατή Βουγέλη, με έγγραφο του Γ.Γ του Υπουργείου Υγείας, ζητείται από τις διοικήσεις των Νοσοκομείων να προσθέσουν τουλάχιστον τις θέσεις προσωπικού που υπηρετεί καθώς και τα τμήματα που λειτουργούν και που το υπουργείο “ξέχασε” στην σύνταξη των οργανισμών.

«Η συγκυβέρνηση και το Υπ. Υγείας δεν μπορούν με τίποτα να απαρνηθούν τον μνημονιακό εαυτό τους, ακόμα και σε κρίσιμα ζητήματα που αφορούν την υγεία του Ελληνικού λαού» αναφέρει ο πρόεδρος του σωματείου των εργαζομένων στο Νοσοκομείο της Πρέβεζας, υπογραμμίζοντας ωστόσο ότι το συγκεκριμένο έγγραφο δίνει όπως φαίνεται, τη δυνατότητα στο Νοσοκομείο της Πρέβεζας να εντάξει στο οργανόγραμμα του ως Δομή, με πρόταση τροποποίησης έως 15 Φεβρουαρίου, την μονάδα Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης χωρίς να «καρατομηθεί» στην θέση της άλλο τμήμα ή κλινική του Νοσοκομείου καθώς αυτή η Μονάδα Ψυχικής Υγείας μπορεί να χαρακτηριστεί ως "εξωτερική δομή Ψυχικής Υγείας". Παράλληλα μένει ανοιχτό το ενδεχόμενο να μπορέσει να ενταχθεί τελικά στο οργανόγραμμα του Νοσοκομείου και το Κέντρο Ψυχικής Υγείας –Iατροπαιδαγωγικό κέντρο αν θεωρηθεί «παρόμοιο τμήμα».

epirus-tv-news.blogspot.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ