2013-02-11 23:58:33
Φωτογραφία για ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ : ΤΕΡΑΣΤΙΑ Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΜΑΣ!
Παρουσία του Προέδρου του Ολυμπιακού, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη και του προπονητή της ομάδας, κ. Μίτσελ πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας των Ακαδημιών.

Ο Ολυμπιακός είναι μία «γροθιά». Το απέδειξε περίτρανα και σήμερα, όταν σύσσωμο το προπονητικό επιτελείο της ομάδας μας και φυσικά ο Πρόεδρος του συλλόγου μας, κ. Βαγγέλης Μαρινάκης, έδωσαν το παρών στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας των Ακαδημιών, το βράδυ της Δευτέρας!

Οι νεαροί αθλητές του συλλόγου μας, μαζί με όλους τους προπονητές τους και το τεχνικό επιτελείο των Ακαδημιών, αλλά και οι γονείς των παιδιών, υποδέχθηκαν στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη τον κ Μαρινάκη, τον κ. Μίτσελ και τους συνεργάτες του. Παρόντες ήταν επίσης ο κ. Λεωνίδας Θεοδωρακάκης, ο κ. Γιάννης Μώραλης, καθώς και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΘΡΥΛΟΣ Α.Ε., κ. Γιώργος Παύλου.

Τον λόγο πήρε πρώτα ο κ. Παύλου, ο οποίος καλωσόρισε τους παρευρισκομένους, ευχήθηκε υγεία και επιτυχίες σε όλα τα παιδιά και στον Ολυμπιακό μας και πρόσθεσε: «Οι Ακαδημίες είναι μεγάλο κομμάτι του συλλόγου μας. Το αποδεικνύουμε περίτρανα συνεχώς, με κάθε ευκαιρία. Ο Πρόεδρός μας, κ. Βαγγέλης Μαρινάκης, προσφέρει τεράστια βοήθεια για να επιτυγχάνεται αυτό, οι Ακαδημίες μας να πηγαίνουν διαρκώς μπροστά και τον ευχαριστούμε».


Ακολούθως μίλησε ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού. Ο κ. Μαρινάκης τόνισε ξανά το όραμά του, για μία ομάδα η οποία αποτελείται από ποδοσφαιριστές βγαλμένους από τα «σπλάχνα» του συλλόγου μας και πρόσθεσε: «Οι Ακαδημίες έχουν για εμάς τεράστια σημασία. Κάτι που φάνηκε ξεκάθαρα και με την πρόσληψη του νέου τεχνικού μας, του κ. Μίτσελ. Οι γνώσεις του και η εμπειρία του στο κομμάτι αυτό μπορούν να μας βοηθήσουν πάρα πολύ να επιτύχουμε τους στόχους μας. Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Στορκ για τη δουλειά που κάνει καθημερινά με όλα τα παιδιά και εγώ από την πλευρά μου εύχομαι σε όλους τους νεαρούς αθλητές μας να έχουν υγεία. Όχι μόνο αυτό όμως. Να κερδίζουν διαρκώς τίτλους, γιατί κακά τα ψέματα, ο Ολυμπιακός είμαστε και το χαιρόμαστε πάντα όταν είμαστε Πρωταθλητές»!

Ο κ. Στορκ, τέλος, ευχήθηκε ένα θερμό «καλωσόρισες» στον κ. Μίτσελ και τους συνεργάτες του, καλή επιτυχία στους δύο αγώνες με τη Λεβάντε και όχι μόνο, ενώ παράλληλα πρόσθεσε: «Εύχομαι όλα τα παιδιά μας να είναι υγιή. Και στο σώμα και στο μυαλό και να τα αναπτύσσουν διαρκώς. Πρέπει να είναι και καλοί μαθητές, εκτός από καλοί αθλητές και το λέω αυτό, για να έχουν στο μυαλό τους πάντα και το σχολείο τους. Μέσα από τη γνώση, έρχεται και επιτυχία στην άθληση».

Όλα τα παιδιά από τα τμήματα Κ10, Κ11, Κ12, Κ13, Κ14, Κ15, Κ17 και Κ20 πήραν το κομμάτι τους από την πίτα, όπως και όλοι όσοι απαρτίζουν το επιτελείο των Ακαδημιών.

Οι νικητές που βρήκαν το φλουρί ήταν οι εξής: Από την Κ10 ο Αντώνης Αντωνέας, από την Κ11 ο Νίκος Παπαδόπουλος, από την Κ12 ο Σάββας Ζυμπίδης, από την Κ13 ο Αλέξανδρος Βοΐλης, από την Κ14 ο Μαρίνος Παπαδογιωργάκης, από την Κ15 ο Κριστιάν Ποπιέλα, από την Κ17 ο Νίκος Σαΐτης και από την Κ20 ο Δημήτρης Βουτσιώτης. Από τα στελέχη των Ακαδημιών το φλουρί που αντιστοιχούσε σε 500€ κέρδισε ο Γιώργος Αμανατίδης. Τα φλουριά της Κ20 και της Κ17 αντιστοιχούσαν σε 200€ και των υπολοίπων τμημάτων σε 150€.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η Apple ετοιμάζει έξυπνο ρολόι;
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η Apple ετοιμάζει έξυπνο ρολόι;
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ