2013-02-12 01:11:46
Φωτογραφία για ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΜΑΚ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ
Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, φαίνεται ότι έχει καταλήξει στον πιο κατάλληλο παίκτη για να αντικαταστήσει τον Βαγγέλη Μάντζαρη και εκείνος, σύμφωνα με δημοσίευμα του "pamesports.gr", είναι ο Σέλβιν Μακ.

Ο Μακ έμεινε ελεύθερος από τους Σίξερς μετά την απόφαση τους να προτείνουν δεκαήμερο συμβόλαιο στον Τζέρεμι Πάργκο, τον οποίο οι ερυθρόλευκοι δεν μπορούσαν να... πλησιάσουν οικονομικά.

Ο 23χρόνος Αμερικανός γκαρντ ύψους 1μ.91 είναι παίκτης στυλ Μάντζαρη: Καλός αμυντικός και οργανωτής με σύντομη παρουσία στο ΝΒΑ στους Ουάσινγκτον Ουίζαρντς σε δύο χρονικές περιόδους (Από την αρχή της σεζόν 2011-12 έως τον Οκτώβριο του 2012 και για σχεδόν δύο εβδομάδες από τον Δεκέμβριο του 2012 έως τον Ιανουάριο του 2013) και στους Φιλαδέλφεια Σίξερς (από τον Ιανούαριο του 2013 μέχρι πριν από λίγες ημέρες).

Ο Μακ στις πρώτες επαφές με τον Ολυμπιακό έδωσε προτεραιότητα στο ΝΒΑ, αλλά δεν αποκλείεται να αλλάξει γνώμη υπό την πίεση των πρωταθλητών Ελλάδας και Ευρώπης, που έχουν ακόμη 10 ημέρες στην διάθεση τους για να επιλέξουν τον αντικαταστάτη του Μάντζαρη, με δεδομένο ότι στις 22 του μηνός αρχίζει ο δεύτερος γύρος του «Τοπ 16» και εκπνέει η προθεσμία για μεταγραφές στην Ευρωλίγκα της φετινής σεζόν.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ