2013-02-12 01:03:53
Φωτογραφία για ΣΚΕΨΕΙΣ... 11ΑΔΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΙ ΜΙΤΣΕΛ
Οι συσχετισμοί για την ενδεκάδα του Ολυμπιακού κίντρα στη Λεβάντε αλλάζουν διαρκώς με τον Μίτσελ να μην φανερώνει αρχικό σχήμα αλλά να έχει ήδη κάνει κάποιες νεότερες σκέψεις.

Ο Μίτσελ, σύμφωνα με δημοσιεύματα αμφιταλαντευόταν την Δευτέρα για την θέση του αμυντικού χαφ και όχι μόνο. Μία θέση για την οποία δίνουν... μάχη οι Σιόβας και Φέισα με τον Σέρβο να έχει ανέβει ψηλά στην εκτίμηση του Ισπανού τεχνικού μετά την εμφάνισή του στο γήπεδο της Τρίπολης με αντίπαλο τον Αστέρα. Ο διεθνής μέσος έχει κερδίσει πόντους στο Ρέντη και έτσι όλα είναι πιθανά.

Όσον αφορά τον Μανιάτη ο Ισπανός τεχνικός των ερυθρόλευκων δεν έχει αποφανθεί οριστικά για το που θα παίξει. Είναι ανάμεσα στο να τον βάλει δεξί μπακ ή στον άξονα. Σχετικά με τον Μασάντο λογικά θα είναι ένας εκ των τριών του άξονα και τελικά αυτήν την στιγμή υποψήφιοι για το κέντρο είναι οι: Σιόβας, Φέισα, Μανιάτης και ο Πορτογάλος.


Για τις δύο πτέρυγες οι Γκρέκο και Αμπντούν φαίνεται να είναι επικρατέστεροι. Από εκεί και πέρα για την κορυφή της επίθεσης ο Μήτρογλου έχει βάλει γερό προβληματισμό στον Μίτσελ, καθώς μπήκε ως αλλαγή στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης και σκόραρε το νικητήριο τέρμα. Έτσι ο Τζιμπούρ έχει έναν δυνατό ανταγωνιστή.

Επιπλέον υπάρχει και ο... «γρίφος» του τι θα συμβεί με την θέση του δεξιού μπακ σε περίπτωση που δεν βρεθεί εκεί ο Μανιάτης. Για την θέση αυτή υπάρχει ο Μοντέστο ενώ ο Ντιακιτέ που αποτελεί μία λύση έχει πρόβλημα τραυματισμού και ενδέχεται να μείνει εκτός δράσης.

Υπάρχει πάντως η πιθανότητα ο Μίτσελ να δείξει ενδεκάδα την Τρίτη...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ