2013-02-12 09:18:08
Φωτογραφία για ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΛΟΓΩ... ΜΙΤΣΕΛ ΓΙΑ ΜΑΡΤΙΝΕΘ
Σε μεγάλο προβληματισμό βρίσκεται τις τελευταίες μέρες ο προπονητής της Λεβάντε, Χουάν Ιγνάθιο Μαρτίνεθ, εξαιτίας της παρουσίας του Μίτσελ στον πάγκο του Ολυμπιακού.

Ο τεχνικός της προσεχούς αντιπάλου του Ολυμπιακού στο Γιουρόπα Λιγκ "πονοκεφαλιάζει" ιδιαιτέρως καθώς το γεγονός ότι ο Μίτσελ κάθεται στον πάγκο του Ολυμπιακού αντί του αποχωρήσαντα Λεονάρντο Ζαρντίμ και έχοντας διαδεχθεί τον υπηρεσιακό προπονητή Αντώνη Νικοπολίδη, αλλάζει τα δεδομένα για εκείνον. Ο Μαρτίνεθ -όπως μεταδίδουν και οι Ισπανοί- ξέρει πολύ καλά ότι είναι αλλιώς για την ομάδα του τα πράγματα μετά την έλευση του συμπατριώτη του στο Λιμάνι.

Και αυτό διότι θα κληθεί να αντιμετωπίσει στην δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διοργάνωση έναν Ολυμπιακό που θα είναι ακόμα πιο "διαβασμένος" και με έναν τεχνικό που γνωρίζει σε πολύ σημαντικό βαθμό την Λεβάντε, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr". Εκτός των άλλων ο προπονητής των "βατράχων" έχει απουσίες για το ματς της Πέμπτης, κάτι που καθιστά ακόμα πιο δύσκολη την αποστολή του.

Παρόλα αυτά είναι αποφασισμένος -όπως και οι παίκτες- του για το καλύτερο δυνατό στο παιχνίδι με τους νταμπλούχους Ελλάδας.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ