2013-02-12 10:42:05
Φωτογραφία για ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΕ... ΡΥΘΜΟΥΣ ΛΕΒΑΝΤΕ
Έτοιμος για... όλα πρέπει να είναι ο Ολυμπιακός στον αγώνα με τη Λεβάντε, για αυτό και ο Μίτσελ δεν αφήνει τίποτα στην τύχη όσον αφορά το ευρωπαϊκό ματς των ερυθρόλευκων.

Σε ρυθμούς Europa League κινούνται όλα και όλοι πλέον στον Ολυμπιακό εν όψει του μεθαυριανού αγώνα με τη Λεβάντε στην Ισπανία.

Από χθες ο νέος προπονητής των ερυθρόλευκων προσάρμοσε την προπόνηση της ομάδας στις απαιτήσεις των Λεβαντίνων, αφού γνωρίζει ότι στο πρώτο ματς θα παίξει σημαντικό ρόλο η τακτική – από τη στιγμή που δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Κατά τη διάρκεια του χθεσινού προγράμματος ο Ισπανός τεχνικός δούλεψε στις στημένες φάσεις, την τακτική (αμυντική και επιθετική) και τα τελειώματα για να μπορέσει να αντιμετωπίσει την σφικτή άμυνα, τις κλειστές γραμμές, την καλή μεσαία γραμμή και την επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις Λεβάντε.

Από εκεί και πέρα, ο 50χρονος τεχνικός σκέφτεται αν θα ήταν καλό να δώσει φανέλα βασικού σε κάποιους πιο... έμπειρους ποδοσφαιριστές. Ο λόγος είναι ότι ο Μίτσελ εκτιμά ότι στην Ισπανία ίσως χρειάζεται να παίξει συντηρητικά και πιο προσεκτικά.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ