2013-02-12 10:33:18
Φωτογραφία για Πρέβεζα: Αναστάτωση στο 2ο Δημοτικό λόγω λέβητα - VIDEO
Αιτία ήταν η εκτόνωση της βαλβίδας νερού στο λέβητα του καλοριφέρ του σχολείου με αποτέλεσμα να ακουστεί ένας δυνατός θόρυβος και εν συνεχεία να αρχίζουν να βγαίνουν νερά από τον χώρο του λέβητα...Αμέσως λειτούργησε το σχέδιο εκκένωσης του σχολείου και έτσι όλοι οι μαθητές με την βοήθεια των δασκάλων τους βγήκαν στην αυλή.

Πραγματικά οι εκπαιδευτικοί είναι άξιοι συγχαρητηρίων, αφού όπως είπε στο pamepreveza.gr η κ. Μίχα, διευθύντρια του σχολείου, σε δευτερόλεπτα από το περιστατικό όλοι οι μαθητές απομακρύνθηκαν με ασφάλεια από το κτήριο.

Στο σημείο έφτασαν 3 οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας Πρέβεζας με 5 άντρες, και επικεφαλής τον υποδιοικητή κ. Βαρδή Θεόδωρο καθώς και δύο οχήματα της αστυνομίας και η ομάδα ΔΙΑΣ που συνέδραμαν στην ρύθμιση της κυκλοφορίας αφού το σχολείο βρίσκεται στην κεντρική λεωφόρο της Πρέβεζας.

Το πρόβλημα σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις εντοπίστηκε στην βαλβίδα εκτόνωσης του λέβητα με αποτέλεσμα αυτή να ανοίξει και να αποβάλλει το νερό το οποίο γέμισε τους διαδρόμους του σχολείου.

Στον χώρο δεν ξέσπασε φωτιά.

Δείτε εδώ βίντεο από το περιστατικό...
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ