2013-02-12 11:17:01
Φωτογραφία για Τι κρύβουν σήμερα Τρίτη 21/2 τα Ζώδια!
Κριός

Γενικότερα θα κάνετε πολλά ξεκαθαρίσματα ιδιαίτερα στα οικονομικά σας

καθώς χρήματα που περιμένετε να εισπράξετε θα υπάρξουν καθυστερήσεις και απρόοπτα με αποτέλεσμα να δοκιμαστούν τα νεύρα και οι αντοχές σας. Κάντε του την πρότασή σας και περάστε ευχάριστα. Ο οικονομικός τομέας επηρεάζεται περισσότερο τη συγκεκριμένη περίοδο. Ρυθμίστε με ένα καλύτερο τρόπο παλιές εκκρεμότητες ή υποχρεώσεις και ότι σχετίζεται με ακίνητα ή περιουσιακά σας στοιχεία. Στον αισθηματικό τομέα θα υπάρξουν δυο διαφορετικές τάσεις.

Ταύρος

Γι ΄ αυτό τακτοποιήσετε πρώτα τις εκκρεμότητες που έχετε στη δουλειά σας για να απελευθερωθείτε και σχεδιάστε ένα πλάνο με τα πράγματα που πρέπει να κάνετε για να μην αναλώνετε άσκοπα την ενέργεια σας. Εσείς που είστε μόνοι, τα άστρα προβλέπουν ότι θα κάνετε μια ενδιαφέρουσα γνωριμία. Μια σύντομη εκδρομή θα ήταν σκόπιμη για να φορτίσετε τις μπαταρίες σας. Περιορίστε στο ελάχιστο τα έξοδά σας. Στον εργασιακό σας τομέα προσπαθήστε να είστε αντικειμενικοί στην κρίση σας και εξετάστε τις προτάσεις που θα προκύψουν αναλυτικά για αν αποφύγετε τυχόν λάθη του παρελθόντος και προπαντός μην είστε ανυπόμονοι και κάνετε βεβιασμένες κινήσεις.


Δίδυμοι

Ελέγξτε τις όποιες ανασφάλειες έχετε στον αισθηματικό τομέα προκειμένου να αποφύγετε εντάσεις, διαπληκτισμούς και έντονα στοιχεία ανταγωνισμού ανάμεσα σε εσάς και τον ερωτικό σας σύντροφο. Μπορείς να περιορίσεις τον παρορμητισμό σου γιατί θα παρασυρθείς σε έξοδα και είμαστε ακόμα στο ξεκίνημα του μήνα! Θα κάνεις συζητήσεις για οικονομικά θέματα, πρόσεξε πολύ πριν δώσεις τις οριστικές απαντήσεις. Όσοι εργάζεστε, θα πιεστείτε πολύ μέχρι να τακτοποιήσετε κάποια ζητήματα αλλά στο τέλος θα τα καταφέρετε. Προσπαθήστε να βελτιώσετε την επικοινωνία με τους συνεργάτες και τους προιστάμενους σας. Στον οικονομικό σας τομέα, θα αναζητήσετε νέους τρόπους για την αύξηση των εισοδημάτων σας.

Καρκίνος

Οικονομικά και επαγγελματικά θέματα προωθούνται αρκεί να αξιοποιήσετε τα ταλέντα σας και τη γοητεία σας. Θέματα που σας απασχολούσαν και είχαν να κάνουν με τα παιδιά ή με οικονομικά ζητήματα τώρα μπορούν να λυθούν με τον καλύτερο τρόπο. Κάντε ένα ήρεμο διάλογο με τους δικούς σας ανθρώπους, για να μπορέσετε να λύσετε τα προβλήματα που είχαν δημιουργηθεί. Περιορίστε τον παρορμητισμό σας, εξετάστε όλες τις παραμέτρους και προχωρήστε κάνοντας μελετημένα βήματα. Προετοιμαστείτε κατάλληλα για να αναλάβετε δράση και πρωτοβουλίες από την ημέρα των γενεθλίων σας και μετά.

Λέων

Είναι λάθος να κινηθείτε έτσι, γιατί αργά ή γρήγορα θα τον χάσετε. Μην χαλαρώσετε και αφήστε τα πάντα στην τύχη, γιατί οι εξελίξεις δεν θα σας αφήσουν ικανοποιημένους. Οι καταστάσεις που διαμορφώθηκαν έφεραν πολλούς από εσάς στα όρια της αντοχής. Προσοχή χρειάζεται λίγο στην υγεία γιατί αρκετοί από εσάς θα είστε επιρρεπείς στις ιώσεις. Στον αισθηματικό σας τομέα, οι δεσμευμένοι του ζωδίου, θα αλλάξετε συμπεριφορά και θα προσπαθήσετε να επιβληθείτε στο σύντροφο σας.

Παρθένος

Δεν πρέπει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις αυτή την περίοδο για τη πορεία της σχέσης σας, γιατί η κρίση σας είναι μπερδεμένη. Θα ξοδέψετε χρήματα για δώρα που θέλετε να κάνετε στα αγαπημένα σας πρόσωπο εν όψει των εορτών. Ο ερωτικός τομέας έρχεται σε δεύτερη μοίρα για τους περισσότερους από εσάς αυτήν την περίοδο. Παράλληλα προσέξτε τη σχέση σας με την εργοδοσία και αποφύγετε συζητήσεις μαζί τους για θέματα οικονομικής φύσεως. Στα συναισθηματικά σας, όσοι έχετε μια μόνιμη σχέση διώξτε τα διάφορα σενάρια που πλάθετε με την φαντασία σας και δείξτε εμπιστοσύνη στο ταίρι σας, γιατί πραγματικά το αξίζει.

Ζυγός

Καταστάσεις έντασης και άγχους δεν αποκλείεται να υπάρξουν στον επαγγελματικό σας τομέα αυτήν την περίοδο. Μην καινούργιες υποχρεώσεις, αν δεν είστε σίγουροι ότι θα τα καταφέρετε. Ο αισθηματικός τομέας δείχνει να βρίσκεται σε καλή φάση και οι αδέσμευτοι θα έχετε ευκαιρίες και αρκετή τύχη. Στον ερωτικό τομέα τα δεδομένα είναι λίγο αντιφατικά. Τα οικονομικά θα συνεχίσουν για αρκετούς από εσάς να αποτελούν πονοκέφαλο ενώ σημαντικές αλλαγές και εξελίξεις είναι πολύ πιθανόν να προκύψουν στη δουλειά.

Σκορπιός

Αποφύγετε να κάνετε οποιοδήποτε επαγγελματικό εγχείρημα αυτήν την περίοδο και προσπαθήστε να κρατήσετε τις ισορροπίες με τους συνεργάτες σας. Καθυστερήσεις αλλά και ανατροπές δεν αποκλείεται να προκύψουν αυτό το διάστημα τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον αισθηματικό τομέα. Μην κάνετε συζητήσεις που αφορούν το παρελθόν γιατί δε θα λείψουν οι εντάσεις. Προσοχή στην υπερκόπωση, διαθέστε χρόνο για ξεκούραση. Στα οικονομικά θα μπορέσετε να διευθετήσετε περιουσιακά ή κληρονομικά σας θέματα με επιτυχία.

Τοξότης

Αποφύγετε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις και να κάνετε συμφωνίες. Η επικοινωνία με τους άλλους θα είναι λίγο δύσκολη τόσο στον επαγγελματικό τομέα, όσο και στον τομέα των σχέσεων. Μια αρκετά καλή εβδομάδα προβλέπεται για εσάς. Όσοι είστε αποφασισμένοι και κατάλληλα προετοιμασμένοι θα έχετε ευχάριστες εξελίξεις στον επαγγελματικό τομέα. Στα οικονομικά σας, ρυθμίστε με καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις σας, για να μην αναγκαστείτε να οδηγηθείτε σε δανεισμό.

Αιγόκερως

Εντάσεις αλλά και περίεργα συναισθήματα μπορούν να έρθουν στην επιφάνεια και να σας προβληματίσουν έντονα. Κρατήστε επιφυλακτική στάση για κάποιους ανθρώπους που δεν γνωρίζετε καλά για να μην βρεθείτε προ εκπλήξεων. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, ενδέχεται να αναπτύξετε κάποια σχέση κατά τη διάρκεια των εξορμήσεων σας. Στα ερωτικά σας οι δεσμευμένοι του ζωδίου, οι μετακινήσεις που θα κάνετε με το σύντροφο σας, θα σας θυμίσουν τις πρώτες στιγμές της σχέσης σας. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να προωθήσετε τα σχέδια σας και να δείτε την καριέρα σας να απογειώνεται.

Υδροχόος

Θα πρέπει όλοι να προσέχετε γιατί οι ρυθμοί σας είναι απαιτητικοί έως εξαντλητικοί και αυτό μπορεί να σας οδηγεί στα όρια της υπερκόπωσης. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί προς τις τελευταίες μέρες της εβδομάδας καθώς η Αφροδίτη μπαίνει στους Ιχθείς και μαζί με τον Άρη στο ίδιο ζώδιο, υπάρχει πιθανότητα να πυροδοτήσει καταστάσεις μέσα στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Οι ισορροπίες είναι εύθραυστες και θα χρειαστεί να επιστρατεύσετε τη διπλωματία για να μη χαλάσετε σημαντικές σχέσεις και συνεργασίες Οικονομικές και δικαστικές υποθέσεις μπορούν να διεκπεραιωθούν τώρα με τους καλύτερους όρους. Όσοι είστε μόνοι, θα συναντήσετε φίλους που έχετε να δείτε πολύ καιρό και θα σας δοθεί η ευκαιρία να συσφίξετε τις σχέσεις σας. Το καλοκαίρι υπόσχεται για εσάς ευχάριστες στιγμές τόσο με τον ερωτικό σύντροφο όσο και με τα παιδιά.

Ιχθείς

Μην απογοητευτείτε αν κάποια σχέδιά σας ανατραπούν. Θέματα εργασιακά και υγείας είναι αυτά που θα πρέπει να προσέξετε στη διάρκεια του καλοκαιριού. Καλλιεργήστε την υπομονή σας και σιγά σιγά θα δείτε ότι θα ξεκαθαρίζουν πολλά από τα προβλήματα που υπάρχουν. Περιορίστε τον παρορμητισμό σας, εξετάστε όλες τις παραμέτρους και προχωρήστε κάνοντας μελετημένα βήματα. Πρέπει να είστε έτοιμοι για θετικές εκπλήξεις και ανατροπές οι οποίες ενδεχομένως να σας ξαφνιάσουν.

Πηγή: zodia123.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ