2013-02-12 11:10:06
Φωτογραφία για ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΞΕΝΑ ΜΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΕΜΠΟΥΤΟ ΤΟΥ ΜΙΤΣΕΛ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ
Ένας αγώνας του Ολυμπιακού με τον Αστέρα Τρίπολης δεν χαρακτηρίζεται βέβαια... «ντέρμπι», αφού το μέγεθος των δύο ομάδων είναι διαφορετικό και η ανωτερότητα των ερυθρόλευκων εμφανίζεται σε όλα τα επίπεδα. Στο εξωτερικό πάντως έκριναν μόνο από τη βαθμολογική θέση των δύο ομάδων για το παιχνίδι του Σαββάτου και του έδωσαν ανάλογη σημασία στο ντεμπούτο του Μίτσελ στον πάγκο του Θρύλου.

«Ντεμπούτο του Μίτσελ με νίκη ως τεχνικός του Ολυμπιακού», ήταν ο τίτλος στο λατινοαμερικάνικο πρακτορείο «Terra».

«Ο Ολυμπιακός νίκησε με το ελάχιστο σκορ στην αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης (0-1) στο πρώτο παχινίδι του Χοσέ Μιγκέλ Γκονζάλεθ “Μίτσελ” ως προπονητή της ελληνικής ομάδας. Με την κατάκτηση των τριών βαθμών ο Ολυμπιακός αύξησε τη διαφορά του από τη δεύτερη ομάδα, που τώρα είναι ο ΠΑΟΚ, καθώς έχει ξεφύγει με 15 πόντους».

Πιο... πανηγυρικό είναι το κλίμα στον ισπανικό και δη στον μαδριλένικο Τύπο. «Θρίαμβος εκτός έδρας του Μίτσελ στο ντεμπούτο του στον πάγκο του Θρύλου», ήταν ο τίτλος στην εφημερίδα «Marca» και μέσα στο κείμενο έδωσε έμφαση στο ψυχολογικό κομμάτι για τον ευρωπαϊκό αγώνα με τη Λεβάντε:


«Το πρώτο παιχνίδι του Μίτσελ ήταν επιτυχημένο στον πάγκο του Ολυμπιακό και έτσι η ελληνική ομάδα θα έρθει με περισσότερη ενέργεια στην Ισπανία για το ματς του Europa League…».

Ανάλογο ήταν το… κλίμα και στην «AS». «Ο Μίτσελ ξεκίνησε με νίκη την καριέρα του στην Ελλάδα, χάρη σε γκολ του Μήτρογλου στις καθυστερήσεις και τώρα σκέφτεται τη Λεβάντε», αναφέρθηκε στο ισπανικό έντυπο, ενώ και στην Πορτογαλία όμως έδειξαν ενδιαφέρον για τα τεκταινόμενα στην Τρίπολη και είχαν τους λόγους τους:

«Ο διάδοχος του Λεονάρντο Ζαρντίμ στον πάγκο του Ολυμπιακού έκανε ντεμπούτο με νίκη. Ο Μίτσελ πανηγύρισε την πρώτη επιτυχία του στην Ελλάδα με το εκτός έδρας 1-0 επί του Αστέρα Τρίπολης. Τη λύτρωση στους “ερυθρόλευκους” την έδωσε ο Μήτρογλου στις καθυστερήσεις», γράφτηκε μεταξύ άλλων στην «A’ Bola».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ