2013-02-12 12:26:06
Φωτογραφία για 10 λόγοι για να γιορτάσεις τον Άγιο Βαλεντίνο-Νο1
Μιζέρια, οικονομική κρίση, ληστείες, δήθεν επαναστάτες, μνημόνια, ξεμνημόνια κι εσύ, ΕΣΥ που με λες ρομαντικιά, που γελάς όταν σου λέω πως θέλω να γιορτάσω στις 14 Φλεβάρη, που βγάζεις φλύκταινες με τις καρδούλες και τα τριαντάφυλλα, που έβαλες σκοπό να μου χαλάσεις την ημέρα αυτή που τόσο λατρεύω.

Δεν πτοούμαι γι' αυτό και θα σου απαριθμήσω 10 λόγους που αξίζει να γιορτάσεις αυτή την ημέρα του έρωτα, είτε είσαι μόνη, είτε έχεις ταίρι!

Με ταίρι;

1. Οι γιορτές είναι ευκαιρία να γιορτάσουμε- χελόουυυ:

Πόσοι φίλοι και γνωστοί παρά την κρίση, κανονίζουν ήδη ταξιδάκια για το τριήμερο της 25ης Μαρτίου ή για το Καρναβάλι. Πόσα αγόρια δεν τηρούν πιστά το έθιμο του μπάτσελορ πάρτυ και εύχονται να τους βγει σαν το κινηματογραφικό Χανγκόβερ. Δηλαδή η μόνη γιορτή που εμπορευματοποιεί τον έρωτα τυχαίνει να πέφτει στις 14 Φλεβάρη.

Οι μπουζουκιερί που εκμεταλλεύονται εμπορικά τον χωρισμό σου πάνω από μια φορά σε μια σεζόν, δεν εκμεταλλεύεται τον πόνο; Ο Χι γαμπρός που θέλει να τον επιβραβεύσεις με απανωτά μπάτσελορ πάρτυ, δεν εκμεταλλεύεται την αγάπη σου; Φτάσαμε να εμπορευματοποιούμε τον βακαλάο- σκορδαλιά την 25η Μαρτίου και μας πείραξαν πέντε γλυκόλογα


2. Θέλω να έχει δουλειά και ο ανθοπώλης και ο ζαχαροπλάστης:

Μιλάμε για οικονομική κρίση και ανάπτυξη και μόνο την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου θυμάμαστε πως δεν υπάρχουν λεφτά. Είναι προφανές πως μια κρεπούλα όλο το χρόνο την τρως απέξω. Σε πείραξε η παστούλα των 3 ευρώ την ημέρα τούτη;

Γεμίσαμε καταστήματα με cupcakes αλλά δεν έχουμε να ξοδέψουμε 50 λεπτά του ευρώ για ένα γλειφιτζούρι καρδούλα; Πολεμάμε τον ανθοπώλη που τόλμησε να βγάλει καρδούλα στη βιτρίνα αλλά ξοδεύουμε τα ευρώ με τη σέσουλα για το βιντεοπαιχνίδι της κονσόλας που βγαίνει τάχα σε νέα έκδοση ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ;

Αν δεν διαθέτεις ούτε ευρώ, κόψε ένα τριανταφυλλάκι από τον κήπο του γείτονα~αν σε πιάσουν, δήλωσε ρομαντικό και θα ξεφύγεις! 

3. Είναι ευκαιρία να σε αγκαλιάσω, να σε φιλήσω δίχως τύψεις:

Με τόσο Παντελίδη, σε βλέπουν θηλυκό και ξεκινούν οι βρισιές για το φύλο σου! Με τέτοια μαυρίλα, λες ότι παντρεύτηκες/ παντρεύεσαι/ θέλεις να παντρευτείς και σε ρωτάνε αν τα σκέφτηκες τα έξοδα. Με τόση απαισιοδοξία, πας σε μαγαζί να διασκεδάσεις και δεν τολμάς να αγκαλιάσεις τον αγαπημένο σου γιατί νομίζουν πως είσαι μαζοχιστής.

Όχι, δεν χρειάζεσαι μια μέρα για να γιορτάσεις τον έρωτα αλλά την μέρα αυτή, μπορείς να πεις εσύ πως είναι οι άλλοι μαζοχιστές που δεν φιλιούνται και δεν αγγίζονται. Θέλεις να είσαι από τα ζευγάρια αυτά που είναι τέλεια μεταξύ τους αλλά στην καφετέρια κάθονται απέναντι και δεν μιλάνε; Θέλεις να λες πως οι γιορτές αυτές είναι για παιδάκια απλά και μόνο επειδή κανείς πρώην σου δεν σου έφερε ένα κουτί σοκολατάκια για την ημέρα; Ε, μην γιορτάσεις! Άσε εμάς τους ρομαντικούς να σκάσουμε στο φαγητό και στα φιλιά! Γιατί έτσι μας αρέσει!

4. Σεξ- σεξ- σεξ:

Θυμήσου τον τελευταίο μήνα πόσες φορές έκανες υπερωρία στη δουλειά και αντίστοιχα πόσες φορές έκανες αυθόρμητο αγαπησιάρικο σεξ; Αν δεν βρεις λίγο χρόνο για να βάλεις το σεξ στην καθημερινότητά σου, αποχαιρέτα τον τον οργασμό που χάνεις!

Όπως και να το κάνεις, η ημέρα αυτή είναι ιδανική για να κάνεις όλα εκείνα τα κολπάκια που είδες στο WomenOnly, να αφήσεις τα παιδιά στη μαμά και τις υποχρεώσεις στο γραφείο και να ασχοληθείς μόνο με την ηδονή σου! 

5. Θα σε περιποιηθώ!

Πότε ήταν η τελευταία φορά που μαγείρεψες επειδή το ήθελες κι όχι από αγγαρεία; Πότε χαλάρωσες και δεν ήταν Σαββατοκύριακο αλλά καθημερινή; Ναι, την ημέρα αυτή μπορείς να βάλεις κάτι διαφορετικό χωρίς να νιώθεις ενοχές που περιποιείσαι εσένα ή τον αγαπημένο σου. Μασάζ, ένα ωραίο δείπνο, διαμονή σε ξενοδοχείο, ένα χαλαρό ποτάκι, ένα στρπτίζ είναι μέσα στο πρόγραμμα της ξεχωριστής ημέρας!

ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ:

-Δουλεύουμε, έχουμε υποχρεώσεις, μπορούμε να γιορτάσουμε την επόμενη ή την προηγούμενη ημέρα; Φυσικά! Κάντε τα σχέδια σας νωρίς γιατί αν πείτε θα γιορτάσουμε αλλά το αφήσετε φλου, θα έρθει ο επόμενος Φλεβάρης!

-Έχει ποδόσφαιρο εκείνη τη μέρα- πρέπει να του θέσω τελεσίγραφο; Όχι βέβαια! Είπαμε να γιορτάσουμε και όχι να σφαχτούμε! Κάντε πλάνα για αργότερα το βράδυ ή πιο νωρίς ανάλογα με το πρόγραμμά σας.

-Σκέφτομαι να του πάρω δώρο αλλά αν εκείνος δεν πάρει τίποτα, θα εκτεθώ; Όχι, αλλά μπορείς να του εξηγήσεις πως πολύ σου αρέσει να γιορτάζεις την ημέρα αυτή! Θα το πιάσει το νόημα!

Μείνε συντονισμένη και για το δεύτερο μέρος: Γιατί αξίζει να γιορτάσεις την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, ακόμα κι αν είσαι μόνη!

http://www.womenonly.gr/
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ