2013-02-12 15:35:28
Φωτογραφία για Τσάμπιονς Λίγκ: Παίξε στη Unibet με τις καλύτερες προσφορές!
Η φάση των 16 του Τσάμπιονς Λιγκ ξεκινάει σήμερα και η Unibet υποδέχεται την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση με τεράστια ποικιλία στοιχημάτων και φανταστικές προσφορές για όλους τους παίκτες της! Στο site της Unibet θα βρεις 70 ειδικά στοιχήματαγια το παιχνίδι Βαλένθια-Παρί Σεν Ζερμέν, όπου ο γνώριμος από την 2πλή θητεία του στην Ελλάδα,Ερνέστο Βαλβέρδε θα πρέπει να ξεπεράσει το εμπόδιο της παρέας του Ιμπραΐμοβιτς (πληρώνει απόδοση 5.50 να πετύχει το πρώτο γκολ).

Ακόμα υπάρχουν διαθέσιμα περισσότερα από 65 ειδικά στοιχήματα για την αναμέτρηση Σέλτικ-Γιουβέντους όπου οι Σκωτσέζοι με την βοήθεια του δικού μας Σαμαρά (δίνει απόδοση 4.30 να σκοράρει) θέλουν να κάνουν την έκπληξη απέναντι στη Γιούβε.

Παίξε τώρα τους αγώνες του Τσάμπιονς Λιγκ στη Unibet και εκμεταλλεύσου τις φανταστικές προσφορές της Σουηδικής εταιρίας:

Επιστοφή χαμένων αν ο αγώνας λήξει 0-0

Στη Unibet επιστρέφουμε όλα τα χαμένα στοιχήματα στο Σωστό Σκορ, Ημίχρονο/Τελικό και Πρώτος και Τελευταίος Γκολ Σκόρερ αν ο αγώνας λήξει 0 – 0. Έτσι ακόμα και αν ο αγώνας δεν σε αποζημιώσει από πλευράς θεάματος η Unibet θα σου επιστρέψει τα χρήματα από τα χαμένα σου στοιχήματα.

Ενισχυμένα παρολί για ακόμα καλύτερες αποδόσεις

Για όλους τους παίκτες που κυνηγάνε τις μεγάλες αποδόσεις και τους αρέσει να παίζουν με ρίσκο η Unibetπροσφέρει στο site της το Ενισχυμένο Παρολί. Βρες καθημερινά τις προτεινόμενες 2άδες ή 3άδες της Σουηδικής εταιρίας και παίξε με ακόμα καλύτερη (ενισχυμένη) απόδοση. Για παράδειγμα οι συνδυαστικές νίκες της Παρί ΣΖ (3.15) και της Γιουβέντους (1.80) πληρώνουν απόδοση 5.67 ενώ στο ενισχυμένο παρολί της Unibet θα τις βρεις με απόδοση 6.00!

Μπόνους 50% έως €50

Όλοι οι νέοι παίκτες που θα κάνουν εγγραφή στη Unibet θα πάρουν €50 ευρώ μπόνους στην 1η τους κατάθεση. Έτσι κάνοντας €100 ευρώ κατάθεση θα ξεκινήσεις να παίζεις με €150 ευρώ στο λογαριασμό σου!

Κάνε τώρα εγγραφή στη Unibet! Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ