2013-02-12 15:42:34
Φωτογραφία για Ποιες ομάδες εντυπωσίασαν τον Horner στη Jerez;
Μετά τις πρώτες δοκιμές εξέλιξης που διεξήχθησαν στην πίστα της Jerez, οι άνθρωποι που έχουν άμεση εμπλοκή με το σπορ άρχισαν να βγάζουν τα πρώτα συμπεράσματα σχετικά με το επίπεδο του ανταγωνισμού.

Στην πλειοψηφία τους κάνουν λόγο για πολύ μικρές διαφορές με εξαίρεση τον Niki Lauda, o οποίος θεωρεί ότι η Red Bull είναι μια κλάση πάνω από τους υπόλοιπους.

Ο επικεφαλής της Red Bull, Christian Horner μιλώντας στο γερμανικό περιοδικό Auto Motor und Sport, δήλωσε εντυπωσιασμένος όχι από τις κορυφαίες ομάδες, αλλά από δύο «underdogs» - αουτσάιντερ- που λένε και οι Άγγλοι.

«Η Lotus και η Sauber άφησαν τις πιο δυνατές εντυπώσεις», είπε χαρακτηριστικά ο Βρετανός και πρόσθεσε: «Είναι δύσκολες οι εκτιμήσεις για όλους τους υπόλοιπους».

«Η C32-Ferrari είναι το καλύτερο μονοθέσιο στις γρήγορες καμπές», σημείωσε ο απεσταλμένος του περιοδικού, Michael Schmidt. «Παιδιά, αυτό το μονοθέσιο είναι διάολος!», φέρεται να ήταν η πρώτη αντίδραση του Nico Hulkenberg σύμφωνα με τον βετεράνο δημοσιογράφο της ελβετικής, Blick, Roger Benoit.

Άκρως κολακευτικά σχόλια απέσπασε και η Lotus E21, με τον Grosjean να λέει μετά τις δοκιμές του: «Είμαστε έκπληκτοι. Νομίζω ότι όλοι βλέπουν το χαμόγελό μου».

Οι επόμενες δοκιμές διεξάγονται στην Catalunya από τις 19 έως και τις 22 του μηνός.

Βy: Βασίλης Τριάντης
f1-madness
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ