2013-02-12 20:48:08
Φωτογραφία για «ΡΩΤΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΟΛΟΙ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΧΑΪΝΣ, ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ»
Όλοι οι παίκτες του Ολυμπιακού, ρωτήθηκαν και συμφώνησαν να ξεκινήσει ο τελικός παρά το περιστατικό με την φωτοβολίδα στον Χάινς, όπως διευκρινίζει η ερυθρόλευκη ΚΑΕ.

Λίγες μέρες μετά από έναν ακόμα επεισοδιακό τελικό Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, η.... συζήτηση για το αν θα έπρεπε αυτό το ματς να αρχίσει μετά απ’ όσα έγιναν στο ζέσταμα, συνεχίζεται Μία φωτοβολίδα χτύπησε τον Κάιλ Χάινς στην πλάτη και ο Αμερικανός έπεσε στο παρκέ. Μετά από λίγο όμως, οι πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο και το ματς άρχισε κανονικά.

Αρκετές είναι οι… φωνές που λένε: «το παιχνίδι δεν έπρεπε σε καμία περίπτωση να ξεκινήσει και ο Ολυμπιακός όφειλε να πάρει την ομάδα του και να φύγει».

Η απάντηση από την ΚΑΕ Ολυμπιακός είναι ότι πριν ληφθεί η απόφαση να μπει η ομάδα κανονικά στο παρκέ, ρωτήθηκαν και συμφώνησαν όλοι. Ακόμα και ο Κάιλ Χάινς.


«Όλοι αυτοί, που λένε ότι δεν έπρεπε να παίξει η ομάδα, μπορούν να σκεφτούν τι θα γινόταν όταν μαθευόταν αυτό στους οπαδούς των δύο ομάδων, που βεβαίως βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο κλειστό του Ελληνικού; Και σκέφτονται ακόμη αν έφευγε ο Ολυμπιακός, ποια θα ήταν η αντίδραση των φιλάθλων του, εκτός των άλλων, στην πολύ πιθανή περίπτωση, που αυτοί του Παναθηναϊκού θα τους πίκαραν για αυτό;», αναφέρουν οι ερυθρόλευκοι και μάλιστα εκεί… κολλάει και η δήλωση του Γιώργου Αγγελόπουλου στην συνέντευξη Τύπου μετά το ματς:

«Εκείνη τη στιγμή δεν μπορείς να ξέρεις το τι θα ακολουθήσει. Προσπαθείς να λειτουργήσεις κατευναστικά, κάνεις το σταυρό σου και λες να ηρεμήσουν τα πνεύματα να τελειώσει ο αγώνας και να ‘ναι καλά όλοι. Δεν μπορείς να ξέρεις ποιοι έχουν μπει στα επίσημα και τι θα κάνουν. Εκείνη τη στιγμή δεν είχαμε εικόνα τι θα γινόταν. Κατόπιν εορτής είναι εύκολο να το πεις».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ