2013-02-12 21:52:03
Φωτογραφία για «Έπρεπε να είχα φύγει από την κυβέρνηση Παπανδρέου»
Για την μετεξέλιξη της ΡΙΚΣΣΥ μίλησε στον τ/σ ΣΚΑΪ ο Ανδρέας Λοβέρδος, με τον ανεξάρτητο βουλευτή να κάνει λόγο για ένα κόμμα που δεν θα έχει σχέση με το παρελθόν. Παράλληλα, κάπως αργοπορημένα, θυμήθηκε ότι... θα έπρεπε να είχε φύγει από την κυβέρνηση Παπανδρέου, το βράδυ που ο πρώην πρωθυπουργός έκανε λόγο για δημοψήφισμα.

Ο κ. Λοβέρδος ευχήθηκε στον Ευάγγελο Βενιζέλο «να πάει μπροστά το ΠΑΣΟΚ» και επεσήμανε ότι απομακρύνθηκε από το κόμμα, αλλά όχι ιδεοπολιτικά. «Θα ξανασυναντηθώ με τον κόσμο του ΠΑΣΟΚ» τόνισε χαρακτηριστικά ο πρώην υπουργός. Παράλληλα, χαρακτήρισε κρίσιμο μήνα τον Φεβρουάριο και τόνισε ότι είναι σημαντικό να πρέπει να μείνουν ζωντανές οι επιχειρήσεις, ώστε να μειωθεί η ανεργία και να δημιουργηθεί ένα νέο σύστημα προστασίας όσων το έχουν ανάγκη.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος, σημείωσε ότι πρέπει να ενοποιηθούν τα υπουργεία Υγείας και Εργασίας, ώστε να δίνονται στοχευμένα και όχι οριζόντια επιδόματα και «τα λίγα λεφτά που έχουμε να πάνε εκεί που τα έχουν ανάγκη», ενώ υπεραμύνθηκε της δημιουργίας του ΕΟΠΥΥ, σημειώνοντας ότι «το ότι η Ελλάδα δεν έχει λεφτά δεν οφείλεται στον ΕΟΠΥΥ» και υπογράμμισε ότι η δημιουργία του ήταν στόχος όλων των δημοκρατικών κυβερνήσεων από την δεκαετία του 70, αλλά καμία δεν είχε προχωρήσει στη δημιουργία του.
iapopsi.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ