2013-02-12 22:05:21
Φωτογραφία για Κουβέντα να γίνεται στην ΑΕΚ...
Θα γίνει συνάντηση των Πέτρου Παππά και Δημήτρη Μελισσανίδη, με θέμα το μέλλον της ΑΕΚ, αλλά δε θα έχει ουσιαστικό αποτέλεσμα όσο μένουν έξω από το «χορό» της χρηματοδότησης οι υπόλοιποι μέτοχοι. 

Δύο επιχειρηματίες που επικοινωνούν τακτικά, έτσι κι αλλιώς, δε χρειάζονταν τη μεσολάβηση ενός τρίτου προσώπου, για να δειπνήσουν παρέα. Θα το κάνουν, εντός των επόμενων ημερών, απλά και μόνο για να ικανοποιήσουν την επιθυμία των οργανωμένων οπαδών, που συναντήθηκαν με τον έναν εκ των βασικών μετόχων της προηγούμενης τετραετίας, για να τον πείσουν να συμμετάσχει στο "σχήμα ενότητας" που έπλασε το μυαλό του Μελισσανίδη.

Μόνο με δύο "τσέπες", όμως, το νέο σενάριο σωτηρίας της Ενωσης τελειώνει κάπου εδώ. Από τους Νίκο Νοτιά και Πόλυ Χατζηιωάννου ακούγεται μία παρατεταμένη άρνηση ("επαναλαμβάνω και σήμερα ότι δεν πρόκειται να ασχοληθώ μελλοντικά με το ποδόσφαιρο"), ο Τάκης Κανελλόπουλος δεν υπάρχει καν στο προσκήνιο, ο δε Ντέμης Νικολαίδης σκοπεύει να επανεμφανιστεί στα επίσημα του ΟΑΚΑ, για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, αλλά χωρίς να είναι πια σε θέση να ενισχύσει οικονομικά οποιοδήποτε εγχείρημα.
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ