2013-02-12 23:21:03
Φωτογραφία για Κομοτηνή: Δύο ηλικιωμένοι βρέθηκαν νεκροί μέσα στο σπίτι τους!
Νεκροί μέσα στο σπίτι τους βρέθηκαν το πρωί της Τρίτης δυο ηλικιωμένοι στην Κομοτηνή. Πρόκειται για ένα ζευγάρι ηλικιωμένων που αντιμετώπιζαν... προβλήματα υγείας και οι οποίοι όπως προκύπτει από τα μέχρι στιγμής δεδομένα ξεψύχησαν πριν αρκετές ημέρες χωρίς ωστόσο αυτό να γίνει αντιληπτό.

Ο ηλικιωμένος άνδρας αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας ενώ η σύζυγος του ήταν ανήμπορη να κινηθεί. Οι δύο τους δεν διέθεταν παιδιά, ενώ για μέρες δεν είχαν δώσει ίχνη ζωής. Η δικηγόρος του ηλικιωμένου ζεύγους που συνήθιζε να τους επισκέπτεται μια φορά τον μήνα, διεκπεραιώνοντας μια σειρά από υποθέσεις του ζευγαριού που είχε αναλάβει η ίδια, βρέθηκε το πρωί της Τρίτης στο σπίτι των ηλικιωμένων ωστόσο όσο και αν χτυπούσε την πόρτα αυτοί δεν άνοιγαν. Αμέσως η ίδια κινητοποιήθηκε ειδοποιώντας έναν συγγενή των δύο ηλικιωμένων με τον οποίον και άνοιξαν την πόρτα του σπιτιού. Αντικρίζοντας το θέαμα ειδοποίησαν την Αστυνομία, ενώ όπως εξηγεί η ίδια ο ηλικιωμένος, που έπασχε από διαβήτη, απεβίωσε στην προσπάθεια του να κάνει χρήση ένεσης ινσουλίνης.

Υπολογίζεται ότι ο ηλικιωμένος άνδρας ήταν αυτός που απεβίωσε πρώτος, πριν από περίπου δέκα ημέρες, ενώ η ανήμπορη να κινηθεί σύζυγος του άφησε την τελευταία της πνοή λίγες ημέρες αργότερα. Οι θάνατοι και των δύο αποδίδονται σε παθολογικά αίτια ενώ από την Αστυνομική έρευνα δεν προέκυψαν σημάδια εγκληματικής ενέργειας.

thrakitoday.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΤΙΣ ΓΩΝΙΕΣ ΤΟΥ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟΥ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΣΤΙΣ ΓΩΝΙΕΣ ΤΟΥ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟΥ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ