2013-02-12 23:25:39
Φωτογραφία για Η ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΛΕΒΑΝΤΕ
Ο Μίτσελ δεν έκανε σαφείς δοκιμές ενδεκάδας ούτε την Τρίτη ενόψει του αγώνα για το Γιουρόπα Λιγκ με την Λεβάντε την Πέμπτη, έτσι γίνονται υποθέσεις για την επικρατέστερη ενδεκάδα και υπάρχουν κάποια... «ερωτηματικά».

Τα... φαβορί για την ενδεκάδα

Το πιο πιθανό αρχικό σχήμα του Ολυμπιακού για τον εκτός έδρας αγώνα με τη Λεβάντε με βάση τις εκτιμήσεις και τις πληροφορίες από το Ρέντη θα αποτελείται από τον Μέγιερι κάτω από τα δοκάρια, τον Μοντέστο δεξί μπακ, τους Μανωλά και Κοντρέρας στο κέντρο της άμυνας και τον Χολέμπας στο αριστερό άκρο. Στον άξονα θα είναι οι Φέισα, Μανιάτης και Μασάντο, στις δύο πτέρυγες οι Αμπντούν και Γκρέκο και στην κορυφή της επίθεσης ο Τζιμπούρ.

Τα «ερωτηματικά» Οι... γρίφοι της ενδεκάδας αυτής είναι τέσσερις. Ο πρώτος έχει να κάνει με την θέση του δεξιού μπακ όπου θα τοποθετηθεί ένας εκ των Μοντέστο ή Μανιάτη. Μετά υπάρχει η θέση του αμυντικού χαφ όπου... μάχονται οι Φέισα και Σιόβας. Επίσης ερωτηματικό υπάρχει για τον έναν εκ των δύο ακραίων επιθετικών υπό την έννοια ότι μπορεί να επέλθει έκπληξη και αντί του Γκρέκο να μπει στην ενδεκάδα είτε ο Φετφατζίδης είτε ο Βλαχοδήμος. Τέλος για την κορυφή της επίθεσης ο Μήτρογλου διεκδικεί με αξιώσεις θέση βασικού.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ