2013-02-13 06:15:04
Φωτογραφία για Πέντε τρόποι για να κάνετε τη σωστή επιλογή
Πήρατε την απόφαση να ακολουθήσετε έναν υγιεινό τρόπο ζωής και έχετε κολλήσει, γιατί δεν μπορείτε να διαλέξετε το σωστό γυμναστήριο.

Κι όμως η λύση είναι εύκολη στο δίλλημα σας. Αρκεί να συμβουλευτείτε τα πέντε παρακάτω κριτήρια και η κατάλληλη επιλογή θα βρεθεί μπροστά σας.

- Τοποθεσία: Είναι σημαντικό το γυμναστήριο που θα επιλέξετε να είναι κοντά είτε στην κατοικία είτε στην εργασία σας.

- Δεύτερη γνώμη: Ρωτήστε φίλους και γνωστούς για το αν γνωρίζουν κάποιο καλό γυμναστήριο στη γειτονιά σας. Μπορεί η βοήθειά τους να σας φανεί χρήσιμη.

- Τιμή: Στους καιρούς που ζούμε τα έξοδά μας είναι μετρημένα. Για το λόγο αυτό σκεφτείτε σοβαρά που θα ξοδέψετε τα χρήματά σας. Αν το γυμναστήριο που προτιμάτε διαθέτει πρώτης ποιότητας μηχανήματα και έμπειρους, καλά καταρτισμένους, γυμναστές , τότε η υψηλή συνδρομή του ενδεχομένως να αξίζει τον κόπο. Ωστόσο, πάντα θα έχετε στο μυαλό σας ότι μπορείτε να βρείτε μια πιο οικονομική προσφορά, που να παρέχει εξίσου καλές συνθήκες εκγύμνασης.


- Κάντε δοκιμή: Είναι σημαντικό προτού κλείσετε συμφωνία, να έχετε ήδη δοκιμάσει το πρόγραμμα εκγύμνασης και την εξυπηρέτηση του κέντρου για να ξέρετε αν ταιριάζει στο στυλ και τις προτιμήσεις σας.

- Ευελιξία: Σε περίπτωση που ασθενήσετε ή χρειαστεί να μετακομίσετε τι θα κάνετε; Ενημερωθείτε λοιπόν πριν συμφωνήσετε για το κατά πόσο είναι ευέλικτο το γυμναστήριο σε περιπτώσεις ακύρωσης μέρους της συνδρομής. Θα υπάρξει δηλαδή επιστροφή των χρημάτων σας;
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ