2013-02-13 11:24:10
Φωτογραφία για ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
Οι κολυμβητές που δεν πήραν μέρος στην ημερίδα ορίων για το χειμερινό πανελλήνιο πρωτάθλημα κολύμβησης, δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην ίδια τη διοργάνωση για την οποία γίνεται η ημερίδα και που θα γίνει από τη 1 έως τις 3 Μαρτίου στη Λάρισα. Ωστόσο, σύμφωνα με δημοσίευμα του "gavros.gr", εφόσον οι ομάδες τους θέλουν, μπορούν να τους χρησιμοποιήσουν στη σκυτάλη.

Αυτό ισχύει και για τους κολυμβητές του Ολυμπιακού, οι οποίοι δεν πήραν μέρος στην ημερίδα, επί παραδείγματι τους Σπύρο Γιαννιώτη και Στέφανο Δημητριάδη.

Ο δεύτερος δεν έχει βρει ακόμα τα πατήματά του μετά την επέμβαση που έκανε και κατά πάσα πιθανότητα δεν θα είναι έτοιμος για τη διοργάνωση και ο πρώτος έχει ακόμα κάποιες μέρες έως ότου αποφασίσει αν θα πάει στο Εϊλάτ του Ισραήλ για να πάρει μέρος στον αγώνα για το Παγκόσμιο Κύπελλο μαραθώνιας κολύμβησης της FINA, την 1η Μαρτίου.

Πάντως, οι όποιες απουσίες από την ερυθρόλευκη αποστολή δεν σημαίνουν ζημία για τον Ολυμπιακό. Στη διοργάνωση δεν κρατιέται ομαδική βαθμολογία και η χρησιμότητά της είναι τα πλασαρίσματα για τους Μεσογειακούς Αγώνες της Μερσίνας (20-30 Ιουνίου) και τα όρια για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Βαρκελώνης (19 Ιουλίου-3 Αυγούστου).
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ