2013-02-13 13:59:37
Φωτογραφία για Είμαστε οι καλύτεροι και αυτό το ξέρουν όλοι!
Στον Ολυμπιακό αφήνουν πίσω τον τελικό της ντροπής και όσα έγιναν εκείνο το βράδυ και είναι πεισμωμένοι και αποφασισμένοι να απαντήσουν στις προκλήσεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου του Σοφοκλή και του Πεδουλάκη μέσα στο παρκέ.

Αλώστε γνωρίζουν πως οι καλή η κούπα θα κριθεί στο ΣΕΦ εκεί όπου οι Πειραιώτες είναι σχεδόν ανίκητοι και με τον κόσμο στο πλευρό τους τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο δύσκολα για κάθε αντίπαλο.

Όσο για το κομμάτι της διαιτησίας και τα καμώματα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου του Σοφοκλή Σχορτσανιτη του Πεδουλάκη και Λάσμε δίνουν ραντεβού τον Μάη αν δεν προκύψουν διασταυρώσεις στην Ευρωλιγκα.

Αφήνουν τον κόσμο να κρίνει μονός του για το πως ξεκίνησαν τα επεισόδια και ποιοι ήταν οι ηθικοί αυτουργοί καθώς και καθοριστικές φάσεις του αγώνα.Υπάρχουν άλλωστε όλα τα βίντεο στο Ίντερνετ.

Συνεχίζεται το ψάξιμο για γκαρντ

Ο Σέλβιν Μακ έχει ως προτεραιότητα το ΝΒΑ και ο Ολυμπιακός στρέφεται σε άλλες λύσεις. Περιορισμένη η αγορά, στενεύουν τα χρονικά περιθώρια, αλλά ο σύλλογος ψάχνει την καλύτερη δυνατή λύση.


Έτσι, μετά τον Τζέρεμι Πάργκο, ένας ακόμα παίκτης απομακρύνθηκε από τον Πειραιά, αλλά στην πειραϊκή ομάδα δεν το βάζουν κάτω και συνεχίζουν την ανεύρεση ενός ποιοτικού γκαρντ, που θα προσφέρει πόντους και καλή άμυνα.

Οι αξιόλογες λύσεις στην αγορά είναι περιορισμένες, ενώ ο Ολυμπιακός έχει να αντιμετωπίσει και μία ακόμα παράμετρο: στο ΝΒΑ τη δεδομένη χρονική στιγμή επικρατεί ένας μικρός χαμός, καθώς οι ομάδες ετοιμάζονται για τις τελευταίες κινήσεις τους στο μεταγραφικό παζάρι.

Ο Ντορόν Πέρκινς είναι μία προσιτή περίπτωση από την ευρωπαϊκή αγορά, όπως σας ενημερώσαμε το απόγευμα, ενώ από το NBDL υπάρχει ένα ακόμα όνομα, αυτό του Σκοτ Μασάντο, ο οποίος είναι περισσότερο οργανωτικός γκαρντ, καθώς δεν είναι το ίδιο απειλητικός από το τρίποντο.

Τα χρονικά περιθώρια στενεύουν, καθώς ο Ολυμπιακός πρέπει να αποκτήσει παίκτη για το δεύτερο γύρο της φάσης των "16" της Ευρωλίγκας και το υπόλοιπο της Basket League, αλλά οι ιθύνοντες των Πρωταθλητών Ελλάδας και Ευρώπης προσπαθούν για το καλύτερο δυνα
 
goal24news
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
«Ο λαός στην εξουσία…»
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
«Ο λαός στην εξουσία…»
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ