2013-02-13 15:32:05
Φωτογραφία για Μεσσηνιακά αθλητικά
ΣΗΜΕΡΑ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΙ

Σήμερα το μεσημέρι, έχει προγραμματιστεί η συνεδρίαση της επιτροπής Εφέσεων που συζητήσει την έφεση της διοίκησης της ποδοσφαιρικής ομάδας της Καλαμάτας, για την γνωστή περίπτωση του ποδοσφαιριστή της Θόδωρου Πούτση και την αντικανονική του συμμετοχή, στον αγώνα πρωταθλήματος του α΄ γύρου με την Προοδευτική στο γήπεδο της Νίκαιας.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΓΕΦΤΟΒΙΤΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ

Ο Σέρβος προπονητής της Καλαμάτας Ζόραν Γέφτοβιτς, και ο γενικός της αρχηγός Βασίλης Μπλέτσας, πριν την χθεσινή προπόνηση στο γήπεδο του ΚΤΕΛ, μίλησαν στους παίκτες για την άσχημη εικόνα που παρουσίασαν στον κυριακάτικο αγώνα με τον Αχαρναϊκό, και ζήτησαν μεγαλύτερη προσπάθεια από όλους όσοι αγωνισθούν, στα προσεχή κρίσιμα παιχνίδια με τον Ρούβα στη Γέργερη Ηρακλείου, και τον Πανηλειακό στο δημοτικό στάδιο Παραλίας.

ΝΤΕΡΜΠΙ Α΄ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Στο +12, θα επιδιώξει να αυξήσει τη διαφορά, ο πρωτοπόρος στην Α΄ Μεσσηνίας Μεσσηνιακός, στο ντέρμπι κορυφής της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος που θα δώσει σήμερα στις 3.30 το απόγευμα στην έδρα του, με αντίπαλο τον 2ο του βαθμολογικού πίνακα Α.Ο. Κυπαρισσίας.

ΜΓΣ

Οι «πράσινοι» του Μεσσηνιακού, δεν «πονοκεφαλιάζουν» από προβλήματα απουσιών, καθώς στα πλάνα που καταρτίζει ο Δημήτρης Τσάκωνας, μπορεί να υπολογίζει όλα τα βασικά του στελέχη, καθώς και τον Βασίλη Μπεγέτη που αντιμετώπιζε ένα μικροπρόβλημα τραυματισμού, και αποθεραπεύτηκε πλήρως. 

Α.Ο. ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ

Κομπλέ, θα παραταχθεί και το συγκρότημα της αρκαδιάς, αφού επανέρχονται οι Γαργαρώνης, Δασκαλάκης, και Σταματόπουλος οι οποίοι ήταν τραυματίες, ενώ ο 16χρονος Γιάννης Αναγνωστόπουλος και ο 18χρονος Γιώργος Σούπουλι που είχαν χθες σχολικές υποχρεώσεις, καθώς αγωνίζονται στο πρωτάθλημα Λυκείων, θα συμμετάσχουν κανονικά στην σημερινή αποστολή του Α.Ο. Κυπαρισσίας.

ΕΡΓΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΜΓΣ Ύστερα από εντολή του προέδρου του Μεσσηνιακού Σταύρου Παπαδόπουλου, τις προσεχείς ημέρες, θα ξεκινήσουν οι εργασίες για την τοποθέτηση πλαστικού χλοοτάπητα, στην ανατολική πλευρά του γηπέδου του ΜΓΣ, ώστε λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην Καλαμάτα, οι ποδοσφαιριστές να το χρησιμοποιούν ως βοηθητικό και να μην επιβαρύνεται ο αγωνιστικός χώρος του κυρίως γηπέδου.

ΣΧΟΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Στην ημιτελική φάση, του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου Λυκείων, που διοργανώνει το Γραφείο Φυσικής Αγωγής Μεσσηνίας, προκρίθηκαν οι ομάδες του 1ου ΓΕΛ Καλαμάτας (απέκλεισε με σκορ 7-6 στα πέναλτι το αντίστοιχο συγκρότημα του 4ου ΓΕΛ Καλαμάτας) και του 2ου ΕΠΑΛ Καλαμάτας (απέκλεισε με 4-2 στα πέναλτι την ομάδα του 6ου ΓΕΛ Καλαμάτας).

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ

Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Νοτίου Ελλάδος, θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του την Κυριακή στις 12:00 το μεσημέρι στην Μαρίνα Καλαμάτας. Στην διάρκεια της εκδήλωσης, οι διοικούντες έχουν προγραμματίσει την απονομή των πτυχίων στους νέους ιστιοπλόους, που αποφοίτησαν με επιτυχία από τη σχολή Ανοιχτής Θαλάσσης του Ομίλου, η οποία λειτούργησε την περασμένη σεζόν.

ΤΕΝΙΣ

Την Παρασκευή, θα συγκροτηθεί σε σώμα, το νέοι διοικητικό συμβούλιο του Ομίλου Αντισφαίρισης Καλαμάτας. Επανεξελέγησαν, ο απερχόμενος πρόεδρος Γεράσιμος Κουνάδης, και οι Γιάννης Μανέτας, Γιάννης Μιχαλόπουλος, Βαχίντ Χαλίλι, Διονύσης Λαμπρόπουλος, Μαρία Βρυώνη, ενώ νέα πρόσωπα είναι οι Σύλβια Φωτεινάκη, Κατερίνα Νυφούδη και Κώστας Κωνστάνταρος.
notosspor
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Περιμένει «Τίγρη» ο Παππάς
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Περιμένει «Τίγρη» ο Παππάς
Ζωή με 586 ευρώ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ζωή με 586 ευρώ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ