2013-02-13 16:27:41
Φωτογραφία για «Ξε-σπάει» μουσικά η Ειρήνη Παπαδοπούλου
Κατάφερε να ξεχωρίσει και να μαγέψει με την παρουσία της στις νυχτερινές πίστες που έχει εμφανιστεί μέχρι σήμερα, κερδίζοντας τις κριτικές των συναδέλφων της αλλά και το αυθόρμητο χειροκρότημα του κόσμου.

Ο λόγος για την Ειρήνη Παπαδοπούλου που μετά το το x-factor διεκδίκησε το μέλλον της διαγράφοντας σημαντικές συνεργασίες που δικαίως θα ζήλευαν πολλοί, κάποιες από αυτές είναι με τους Αντώνη Ρέμο, Σάκη Ρουβά, Γιώργο Μαζωνάκη, και η πιο πρόσφατη αυτή με την Πέγκυ Ζήνα..

Η θέληση της για αυτό που κάνει είναι φανερή, όσοι την έχουν απολαύσει μιλάνε με τα πιο κολακευτικά λόγια και την κατατάσσουν στα ονόματα που θα απασχολήσουν στο μέλλον. Γεγονός πλέον είναι το πρώτο της τραγούδι που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αρχές Μαρτίου σε παραγωγή του Αντρέα Γιατράκου καθώς αυτό το διάστημα οι δυο τους βρίσκονται στο studio για να παρουσιάσουν την πρώτης της επιτυχία σε ρυθμούς Raggatone.

Αυτή την εποχή ζει έντονα αφιερώνοντας πολλές ώρες στους συνεργάτες της αλλά και στον Sherif Francis που σε άμεσο χρόνο μετά από την κυκλοφορία του τραγουδιού θα φέρει την κατάλληλη εικόνα που υποχρεούται να έχει το video clip της ώστε η επιτυχία να είναι δεδομένη για το πρώτο της τραγούδι.

Δείτε την Ειρήνη Παπαδοπούλου σε μία από τις συναυλίες της με τον Αντώνη Ρέμο.
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ