2013-02-13 17:16:05
Φωτογραφία για ΔΕΝ... ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ Η ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΝΟΨΕΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΒΑΝΤΕ
Μόλις 9.000 εισιτήρια έχει διαθέσει η Λεβάντε για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό και ενώ το γήπεδο της χωράει 25.000. Περίπου 1.000 Ερυθρόλευκοι στη Βαλένθια Στη Λεβάντε το έχουν χαρακτηρίσει ως «το πιο σημαντικό ματς στην ιστορία μας!». Ωστόσο, αν και οι φίλαθλοι της ομάδας ασπάζονται μεν το εν λόγω δόγμα για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στους «32» του Europa League, στην πράξη δεν δείχνουν το αντίστοιχο ενδιαφέρον. Τουλάχιστον όχι μέχρι και μία μέρα πριν τον αγώνα.

Σύμφωνα με τους Ισπανούς, η προπώληση των εισιτηρίων δεν έχει την ζήτηση που ανέμεναν, καθώς είχαν διατεθεί μόλις 9.000 χαρτάκια. Το «Θιουτάτ ντε Λεβάντε» έχει χωρητικότητα 25.000 θέσεων και ο μέσος όρος εισιτηρίων την τελευταία διετία στην Πριμέρα ανέρχεται στις 15.000. Στην ομάδα πιστεύουν ότι ο κόσμος θα ανταποκριθεί και την ημέρα του αγώνα, θα πουληθούν αν όχι όλα, τουλάχιστον 18.000 κομμάτια.

Οσον αφορά τους φίλους του Ολυμπιακού, αναμένονται περίπου 1.000 να κάνουν το ταξίδι αν και ήδη από την Τετάρτη το πρωί έχουν κάνει την εμφάνιση τους στους δρόμους της Βαλένθια ορισμένοι με κασκόλ και εμφανίσεις των Ερυθρολεύκων. Εννοείται πως δεν πρόκειται να τους πειράξει κανείς, μιας και στην πόλη ο τρόπος που αντιλαμβάνονται το ποδόσφαιρο δεν έχει καμία σχέση με τα όσα γνωρίζουμε στα μέρη μας...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ