2013-02-13 19:36:26
Φωτογραφία για Ευχέλαιο στον ΠΑΟΚ
Στον ΠΑΟΚ βρέθηκε, τελικά, η λύση για την «επιδημία θλάσεων» στην ομάδα. Το ευχέλαιο! Οι Θεσσαλονικείς είδαν κι απόειδαν με τα... επιστημονικά μέτρα και τις αναλύσεις και σκέφτηκαν να απευθυνθούν στην υπέρτατη δύναμη, μπας και ξορκίσουν το κακό.

Η τεχνική ηγεσία και η διοίκηση συμφώνησαν και σε αυτό το μέτρο και το ευχέλαιο θα γίνει στην αυριανή προπόνηση. Κάποτε στον ΠΑΟΚ «κατηγορούσαν» τον Αγγελο Αναστασιάδη για τέτοιες μεθόδους και τώρα εκτιμούν πως θα λύσουν το πρόβλημα με... ανώτερη επέμβαση.

Ολα αυτά, ενώ το ιατρικό τιμ της ομάδας διά του έμπειρου Παναγιώτη Γιγή επέμενε πως ο βασικός παράγοντας για τις πάνω από 12 θλάσεις στις γάμπες παικτών φέτος είναι το νέο προπονητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας και η απόσταση που διανύουν οι παίκτες ώσπου να φτάσουν σε αυτό. Και μάλιστα τόνισε - μία ακόμη φορά- πως καλύτερο θα ήταν να φύγει ο ΠΑΟΚ από εκεί! Πληροφορίες αναφέρουν πως αυτό, μάλιστα, είναι ειλημμένη απόφαση από τον ίδιο τον Ιβάν Σαββίδη και τον πρόεδρο Ζήση Βρύζα.


Λέγεται πως ήδη ενημερώθηκε η δημοτική αρχή της Νέας Μεσημβρίας που παραχώρησε πριν από 1,5 χρόνο την έκταση για να γίνει, με έξοδα αποκλειστικά του ΠΑΟΚ, το αθλητικό κέντρο, το οποίο συγκέντρωσε αρνητικά σχόλια και για τη χωροταξία του και για τους ανέμους που το ταλαιπωρούν πολύ συχνά.

Κροάτης

Εξάλλου, κροατικά δημοσιεύματα στο Διαδίκτυο στέλνουν στην ομάδα της Θεσσαλονίκης τον 24χρονο Αργεντίνο αριστερό φουλ μπακ Λουίς Ιμπάνιεζ, που παίζει στην Ντινάμο Ζάγκρεμπ. Οι Κροάτες γράφουν πως ο παίκτης αρνήθηκε πρόταση της Ντινάμο να ανανεώσει το συμβόλαιο, γιατί έχει πρόταση από τον ΠΑΟΚ! Από τον «δικέφαλο» το όλο ζήτημα αντιμετωπίζεται ως «ένα από τα πολλά σενάρια που θα κυκλοφορήσουν ενόψει του καλοκαιριού και λόγω της παρουσίας Σαββίδη».

Πάντως, το σενάριο για τον Αργεντινό αριστερό μπακ μοιάζει «χειροπιαστό», αφού το καλοκαίρι ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να πάρει τουλάχιστον έναν αριστερό μπακ, αφού θα φύγει ο Σταφυλίδης για τη Λεβερκούζεν και δεν είναι βέβαιο ότι θα ανανεώσει ο 36χρονος Λίνο.

Κ. ΚΟΥΣΗΣ/enet.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ