2013-02-13 19:32:15
Φωτογραφία για Χωρίς δηλώσεις η αναχώρηση του Ολυμπιακού
Χωρίς να κάνουν δηλώσεις στα ΜΜΕ ξεκίνησαν οι πρωταθλητές Ελλάδας το ταξίδι τους για τη Βαλένθια, όπου αύριο κοντράρουν για πρώτη φορά τη Λεβάντε, στο Γιουρόπα Λιγκ. Αβραάμ και Κάρολ στην αποστολή.

Το πρώτο μακρινό ταξίδι του, ως προπονητής του Ολυμπιακού, ο Μίτσελ το έκανε με τους δικούς του όρους. "Θα τα πούμε το απόγευμα, στη συνέντευξη Τύπου των διοργανωτών", ήταν η "ντρίπλα" που έκανε σε όσους δημοσιογράφους τον συνάντησαν στο αεροδρόμιο, ενώ ανάλογη εντολή είχε δοθεί και στους παίκτες του.

Πριν λίγο ξεκίνησε η βραδινή προπόνηση των "ερυθρολεύκων" (7μ.μ.), στο γήπεδο "Ciutat", στο οποίο η Λεβάντε κόβει φέτος 16.000 εισιτήρια, κατά μέσο όρο, και δεν προβλέπεται να ξεφύγει αύριο απ' αυτό το νούμερο, διότι η προπώληση για το ματς με τον Ολυμπιακό δεν έφτασε σε υψηλά επίπεδα.

Στη Βαλένθια βρίσκεται από χθες ο Βαγγέλης Μαρινάκης, προσκεκλημένος του Ερνέστο Βαλβέδε στον αγώνα της ομάδας του με την Παρί Σεν Ζερμέν, ενώ ανάμεσα στους παίκτες που διάλεξε ο Μίτσελ για τον αυριανό αγώνα είναι οι Αβραάμ Παπαδόπουλος, Ρόϊ Κάρολ και Γκρέκο, που δεν αγωνίστηκαν στην Τρίπολη, το περασμένο Σάββατο. Εκτός αποστολής έμειναν οι Πάντελιτς, Φουστέρ, Ντιακιτέ, Πίνο.
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ