2013-02-13 19:27:11
Φωτογραφία για Townhouse Hotel Street Milano
 

Οι φασιονίστας που θα βρεθούν στις Fashion Week στο Μιλάνο και το Παρίσι έχουν στη διάθεσή τους δύο νέα stylish ξενοδοχεία. Πάρτε μια πρώτη γεύση με το TownHouse Street Milano Duomo στο Μιλάνο.

Ο χαρακτηρισμός «παραδοσιακό» για ένα ξενοδοχείο στο Μιλάνο έχει εντελώς διαφορετική ερμηνεία. Για τους Μιλανέζους η παράδοση είναι ταυτόσημη με το σεβασμό στις ιδιωτικές στιγμές, την άνεση και το design. Αυτή είναι η περίπτωση του ξενοδοχείου Town House Street Milano Duomo, του δεύτερου ξενοδοχείου Town House Street, που είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας του Alessandro Rosso με τον αρχιτέκτονα Simone Micheli και βρίσκεται στη Via Santa Radegonda, σε απόσταση αναπνοής από τον εμβληματικό καθεδρικό ναό του Duomo. Τα 7 δωμάτιά του φέρνουν τα έξω μέσα, καθώς οι τοίχοι τους έχουν επενδυθεί με ασπρόμαυρα πορτρέτα της πόλης. «Όταν ταξιδεύεις μόνος και περνάς τη νύχτα στο δωμάτιο νούμερο 1.032 του 16ου ορόφου ενός ξενοδοχείου νιώθεις απομονωμένος
. Αντίθετα, το Τown House Street σε καλεί να εντρυφήσεις στο ρυθμό και τη δυναμική της πόλης», εξηγεί ο Simone Micheli και συμπληρώνει πώς το ξενοδοχείο είναι περισσότερο σαν ένα σπίτι με επαγγελματικό σέρβις. Η αρχιτεκτονική μελέτη φωτισμού παραπέμπει στα φώτα της πόλης και τα κίτρινα έπιπλα σχεδιάστηκαν για να δημιουργήσουν μια έντονη και ξεχωριστή οπτική ταυτότητα.

               

Η πρόταση του deconow.gr για διαμονή στο Παρίσι δημοσιεύεται στο περιοδικό Casaviva που κυκλοφορεί μαζί με την εφημερίδα "Πρώτο Θέμα" αυτή την Κυριακή. 

http://www.deconow.gr/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ