2013-02-13 21:00:08
Φωτογραφία για ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ : Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΠΡΙΝ ΤΗ ΛΕΒΑΝΤΕ
Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του προπονητή της ομάδας μας, Μίτσελ και του Πάουλο Μασάντο, ενόψει του αυριανού αγώνα για το Europa League.

Μία ημέρα πριν από τη σημαντική αναμέτρηση για τη φάση των «32» του Europa League, με αντίπαλο τη Λεβάντε, ο προπονητής της ομάδας μας, Μίτσελ και ο Πάουλο Μασάντο έδωσαν το παρών στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου. Πρώτα τέθηκαν ερωτήσεις στον Πάουλο Μασάντο και εν συνεχεία στον Ισπανό τεχνικό. Αναλυτικά οι δηλώσεις τους:

Πάουλο Μασάντο

Για το γεγονός ότι στον πάγκο του Ολυμπιακού βρίσκεται ένας Ισπανός προπονητής που γνωρίζει καλύτερα τη Λεβάντε:

«Είναι σίγουρα πλεονέκτημα για εμάς. Ξέρει καλά το Ισπανικό πρωτάθλημα, ξέρει τη Λεβάντε και θα μας βοηθήσει να προετοιμαστούμε καλύτερα».

Για το ότι ο Ολυμπιακός ακόμα δεν έχει καταφέρει να νικήσει στην Ισπανία, αλλά και για το αν μπορεί να τα καταφέρει τώρα ή αν του αρκεί και μία ισοπαλία.


«Ο Ολυμπιακός όπου και να πηγαίνει θέλει να κερδίζει. Αυτό θέλουμε και αύριο και για αυτό θα παίξουμε. Θέλουμε τη νίκη για να προχωρήσουμε στη συνέχεια. Προτιμώ να σκέφτομαι παιχνίδι με το παιχνίδι. Να δούμε πρώτα τι θα γίνει αύριο και μετά θα σκεφτούμε το μέλλον».

Για το αν μπορούν οι παίκτες να εφαρμόσουν σε μικρό χρονικό διάστημα όλα όσα ζητάει ο προπονητής και να τα μεταφέρουν στον αγωνιστικό χώρο σε καλό βαθμό.

«Πιστεύω ότι είμαστε έτοιμοι. Έχουμε περισσότερο από μία εβδομάδα που προπονούμαστε με τον νέο προπονητή. Αυτό που θέλουμε εμείς είναι να κάνουμε σωστά τα πράγματα για να τα καταφέρουμε».

Για το αν πιστεύει ότι ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί.

«Το παιχνίδι είναι μοιρασμένο είναι 50-50. Εμείς ήρθαμε εδώ για να κάνουμε σωστά την δουλειά μας και να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε».

Μίτσελ:

Για το αν ο Φέισα θα είναι στην βασική ενδεκάδα και αν ο Μανιάτης θα μετατεθεί στο δεξί άκρο της άμυνας.

«Ποιος σας έστειλε ο προπονητής της Λεβάντε (σ.σ. αστειευόμενος); Όλοι οι παίκτες θα έχουν τις ευκαιρίες τους. Από την στιγμή που αποδίδουν καλά, θα έχουν και οι δύο θέση στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού. Προφανώς ο Φέισα θα είναι στην θέση του».

Για το αν θεωρεί πως ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί και είναι καλύτερος ως ομάδα από την Λεβάντε.

«Θαυμάζω και τους δύο συλλόγους. Θαυμάζω και την Λεβάντε και τον Ολυμπιακό. Η Λεβάντε έχει φθάσει εδώ γιατί έχει κάνει καλή πορεία. Είναι μία πολύ καλή ομάδα που τα έχει πάει πάρα πο9λύ καλά και στο πρωτάθλημα και στην Ευρώπη. Όσο κι αν θέλω να ενθαρρύνω τους παίκτες μου θα πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι και οι δύο ομάδες είναι πάρα πολύ καλές».

Για το πώς θα περιέγραφε στους ποδοσφαιριστές του τη Λεβάντε αυτή την στιγμή.

«Θα τους έλεγα ότι είναι μία ομάδα ανταγωνιστική. Έχει πολύ καλά όπλα και μπορεί να υποσχεθεί πράγματα για την συνέχεια».

Για το ότι ο Ολυμπιακός ακόμα δεν έχει καταφέρει να νικήσει στην Ισπανία και για το πώς θα του φαινόταν η πρώτη νίκη στην Ισπανία να έρθει με Ισπανό προπονητή.

«Πολύ ωραίο θα μου φαινόταν. Μία χαρά θα ήταν. Όπως και η Λεβάντε δεν είχε παίξει ξανά στην Ευρώπη και τώρα παίζει βλέπουμε ότι όλα αλλάζουν. Επίσης κάποτε στο ελληνικό πρωτάθλημα ο πρωταθλητής έπρεπε να παίξει προκριματικά για να μπει στους ομίλους του Champions League, ενώ τώρα μπαίνει απευθείας. Όλα αλλάζουν».

Για το ότι το πρώτο σας ευρωπαϊκό παιχνίδι στον πάγκο του Ολυμπιακού είναι στην πατρίδα του.

«Πιστεύω ότι το πλεονέκτημα που έχει ο Ολυμπιακός είναι οι ποδοσφαιριστές και το όνομα που έχει. Δεν είναι η δική μου παρουσία πλεονέκτημα, αλλά ότι ο Ολυμπιακός θέλει να γίνεται μεγαλύτερος στην Ευρώπη. Δυστυχώς δεν μπορώ να παίξω».

Για το αν θα είναι πλεονέκτημα για τη Λεβάντε ότι θα είναι στον πάγκο του Ολυμπιακού και τον γνωρίζει ο κ. Μαρτίνεθ.

«Στον κόσμο του ποδοσφαίρου υπάρχει μεγάλη πληροφόρηση και όλοι γνωρίζουν τα πάντα για όλους και για όλα. Όταν έφυγα από τον πάγκο της Σεβίλλης μου έστειλε μήνυμα ότι εύχεται να με δει γρήγορα, αλλά δεν περίμενε ότι θα με δει τόσο γρήγορα.

Για το αν πιστεύει ότι είναι θετικό για τον Ολυμπιακό η απουσία του Μπαγιεστέρος.

«Φυσικά και είναι πολύ σημαντικό ότι θα λείπει ο συγκεκριμένος παίκτης. Πολύ περισσότερο για ψυχολογικούς λόγους γιατί είναι ο ηγέτης της ομάδας».

Για το ότι εμφανίζεται στην πατρίδα του, ως προπονητής του Ολυμπιακού, πολύ πιο ώριμος και διαφορετικός.

«Όχι, απλά έχω αλλάξει το στυλ μου στις φαβορίτες. Πάντα απολαμβάνω την ενασχόληση μου με αυτό που κάνω. Αυτή την στιγμή νιώθω πάρα πολύ καλά σε αυτή την διοργάνωση και προσπαθώ να το απολαύσω».

Ερωτηθείς για το ματς Ρεάλ Μαδρίτης-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

«Ξέρετε πολύ καλά ποιος θέλω να κερδίσει. Δεν θα με πιστεύατε αν έλεγα την Μάντσεστερ».

Για το πώς περιμένει το παιχνίδι με την Λεβάντε, αλλά και σχετικά με τον Ντέρεκ Μπόατενγκ.

«Πιστεύω ότι θα είναι ένα παιχνίδι που θα παίξει μεγάλο ρόλο η τακτική. Παίζουμε απέναντι σε μία ομάδα που ξέρει να αναγνωρίζει τις αδυναμίες του αντιπάλου. Αν δεν είμαστε συγκεντρωμένοι θα το εκμεταλλευτούν και αυτό θυα είναι άσχημο. Συμβαίνει με την Λεβάντε όταν ο αντίπαλος της ελέγχει το παιχνίδι να το χάνει τελείως γιατί είναι μία ομάδα που ξέρει να αναγνωρίζει το παιχνίδι του αντιπάλου. Για τον Μπόατενγκ δεν θέλω να πω κάτι γιατί έχουμε ένα σημαντικό παιχνίδι».

Για τη σημασία της απουσίας του Νταβίδ Φουστέρ που πέρυσι είχε βοηθήσει πολύ στην διοργάνωση.

«Θέλουμε όσο το δυνατόν νωρίτερα να γυρίσει ο Νταβίντ όπως και ο Πίνο. Είναι πολύ σημαντικοί παίκτες για εμάς. Ο Νταβίντ είναι παίκτης με εμπειρία και παίζει πολύ καλά την θέση του. Αν τον είχαμε θα μας βοηθούσε πολύ να δημιουργήσουμε το παιχνίδι μας».

Για το αν θέλει να πάρει «εκδίκηση» για το 0-0 με τη Λεβάντε, στο τελευταίο του παιχνίδι στον πάγκο της Σεβίλλης.

«Σε αντίθεση με εσάς βλέπω το ποτήρι μισογεμάτο και όχι μισοάδειο οπότε βλέπω θετικό το γεγονός πως το 75% των αποτελεσμάτων είναι υπέρ μου. Η προοπτική μου σε κάθε παιχνίδι είναι πάντα να προσπαθώ να κερδίζω».

Για το αν ο Μάρτινς είναι η μεγαλύτερη απειλή.

«Πιστεύω ότι δεν έχει καμία σημασία. Σίγουρα είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης. Από ʽκει και πέρα πιστεύω ότι όλοι οι παίκτες θα βοηθήσουν όσο καλύτερα μπορούν την ομάδα τους».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Γιατί αυτές οι απεργίες;
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Γιατί αυτές οι απεργίες;
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ