2013-02-13 21:32:23
Φωτογραφία για USB Λίστας HSBC: Οκτώ φορές τέσσερις διαφορετικοί χρήστες πριν και μετά την αντιγραφή
Νέα στοιχεία προκύπτουν από την έρευνα που πραγματοποίησε η Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών στο στικάκι που περιέχει τη λίστα Λαγκάρντ.

Σύμφωνα με τα στοιχεία αυτά, τη λίστα «περιηγήθηκαν» συνολικά οκτώ φορές τέσσερις διαφορετικοί χρήστες πριν και μετά την αντιγραφή της. Ωστόσο, δεν αλλοίωσαν εκ νέου στοιχεία που περιλαμβάνονταν στο αρχικό CD.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πλην των ονομάτων των τριών συγγενών του Γιώργου Παπακωνσταντίνου που έχουν αφαιρεθεί, δεν υπάρχουν άλλες διαφορές μεταξύ των αρχείων που περιλαμβάνονται στο αυθεντικό CD που απέστειλε το γαλλικό υπουργείο Οικονομικών και στο αντίγραφο της λίστας που περιείχε το στικάκι.

Σύμφωνα με τη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών της Ασφάλειας, συνολικά ανοίχθηκαν 58 αρχεία.

Τρεις φορές εισήλθε σε συγκεκριμένα αρχεία χρήστης με τον κωδικό Windows User πριν από τις 8 Ιουλίου 2011, ημερομηνία κατά την οποία αντιγράφηκε το USB.

Δύο φορές πριν και μετά τις 8 Ιουλίου 2011 σε συγκεκριμένα αρχεία εισήλθε χρήστης με τον κωδικό SO113601.

Μία φορά περιηγήθηκε τη λίστα χρήστης με τον κωδικό USERI στις 8 Ιουλίου 2011. Και δύο φορές εισήλθε σε συγκεκριμένα αρχεία της λίστα χρήστης με τον κωδικό Sofia, μετά την αντιγραφή του USB.

Τις επόμενες ώρες θα δοθεί στα μέλη της προανακριτικής επιτροπής που προέρχονται από τα κόμματα της αντιπολίτευσης αντίγραφο της λίστας. Τη λίστα, όπως έγινε γνωστό, δεν θα παραλάβουν οι βουλευτές της ΝΔ και ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ. I-Reporter
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ