2013-02-13 22:48:04
Φωτογραφία για ΜΑΚ :  ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ, ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ..
Ο Σέλβιν Μακ απασχόλησε τον Ολυμπιακό, αλλά τα συνεχή προβλήματα των Σέλτικς τον ανάγκασαν να τον διαγράψει απ' τη λίστα του, με τον ίδιο να χαρακτηρίζει «σπουδαία ευκαιρία» την ομάδα της Βοστόνης, αλλά να προτιμά να μη χάσει το μυαλό του.

Μετά τα δύο σύντομα περάσματα απ' τους Γουίζαρντς κι απ' τους 76ers, ο 23χρονος γκαρντ συνεχίζει στους Μέιν Ρεντ Κλος του NBDL. Οι σοβαροί τραυματισμοί των Ρόντο και Μπαρμπόσα, οι οποίοι τέθηκαν εκτός δράσης για το υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου, ενδέχεται να του χαρίσουν ένα νέο συμβόλαιο στο ΝΒΑ, αφού φέρεται να συμπεριλαμβάνεται στη λίστα υποψηφίων των Σέλτικς.

Ο ίδιος, παρόλο που θεωρεί τον εαυτό του παίκτη του «μαγικού κόσμου», όπως άφησε να εννοηθεί... «Αν δεν αισθανόμουν έτσι, δε θα με είχαν καλέσει 3 φορές μέχρι τώρα, δε θα ήμουν στο στόχαστρο των Σέλτικς», προτιμά να μη το σκέφτεται, θέλοντας να κρατήσει χαμηλά τον πήχη.

«Αισθάνομαι πως θα ήταν μία σπουδαία ευκαιρία. Αλλά προσπαθώ να μη το σκέφτομαι. Είναι κάτι που έμαθα όλα αυτά τα χρόνια, να ανησυχώ μόνο για πράγματα, που μπορώ να ελέγξω. Δε μπορώ να ελέγξω πώς σκέφτονται οι Σέλτικς. Το μόνο που μπορώ να ελέγξω είναι να βγαίνω και να αγωνίζομαι, προσπαθώντας να γίνω καλύτερος ως παίκτης κι ως συμπαίκτης» είπε στην ιστοσελίδα "csnne.com" και κατέληξε:

«Αν είναι να συμβεί, θα συμβεί. Αν όχι, πρέπει να παραμείνω έτοιμος, δουλεύοντας σκληρά».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ