2013-02-13 22:50:03
Φωτογραφία για Πύργος: Απίστευτο περιστατικό - Τον μαχαίρωσε για ένα παπούτσι!
Σοκάρει και προβληματίζει η επίθεση με μαχαίρι στον αρχιμουσικό της Φιλαρμονικής Πύργου Γιάννη Αντωνόπουλο, από έναν ΡΟΜΑ στον επαγγελματικό του χώρο. Ο συμπαθής σε όλη την τοπική κοινωνία κύριος Γιάννης, δέχθηκε μια μαχαιριά στην πλάτη και μια καρέκλα στο πρόσωπο, επειδή λόγω περασμένης ώρας αρνήθηκε να εξυπηρετήσει τον δράστη και του πρότεινε να έλθει άλλη στιγμή γιατί έκλεινε το κατάστημά του. Ο δράστης συνελήφθη λίγο αργότερα από άνδρες της ΔΙ.ΑΣ. στον Πύργο.

Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Τετάρτης στην ανατολική πλευρά της πόλης του Πύργου, στο κατάστημα επισκευής υποδημάτων που διατηρεί ο αρχιμουσικός της Φιλαρμονικής. Ο δράστης ηλικίας 38 ετών έφτασε εκεί την ώρα που έκλεινε ο κ. Αντωνόπουλος το κατάστημά του, περασμένες 2,30 για να μεταβεί στο σπίτι του.

Η απάντηση που έδωσε στον 38χρονο δεν τον ικανοποίησε και του πέταξε μια καρέκλα που βρισκόταν στο χώρο στο πρόσωπο τραυματίζοντάς τον. Δεν έφτανε όμως αυτό, στην προσπάθειά του να διαφύγει από τη μανία του δράστη ο 76χρονος, δέχθηκε μια μαχαιριά από ένα κουζινομάχαιρο συνολικού μήκους 30 εκατοστών, προκαλώντας του ένα βαθύ τραύμα.


Άμεσα οι περίοικοι που αντιλήφθησαν τι είχε συμβεί έσπευσαν σε βοήθεια, ενώ ο 38χρονος ΡΟΜΑ μπήκε μέσα στο αυτοκίνητό του και τράπηκε σε φυγή. Άνδρες της ΔΙ.ΑΣ. που ενημερώθηκαν για το συμβάν έφτασαν στο σημείο πήραν πληροφορίες από τον 76χρονο και ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη.

Μετά από λίγη ώρα οι άνδρες της ΔΙ.ΑΣ. τον εντόπισαν σε πρατήριο υγρών καυσίμων στην οδό Αγ. Γεωργίου στον Πύργο, τον ακινητοποίησαν και τον συνέλαβαν, ενώ μέσα στο αυτοκίνητό του βρήκαν και το μαχαίρι που είχε χρησιμοποιήσει ματωμένο. Ο 76χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Πύργου όπου οι γιατροί που παρείχαν τις πρώτες βοήθειες στη συνέχεια έκλεισαν το τραύμα και το θύμα παραμένει για νοσηλεία.

Ο δράστης κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση και αύριο αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Ηλείας.

Πηγή: ilialive
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ