2013-02-14 00:51:05
Φωτογραφία για Ο Σεφερλής έχει αμνησία ή η Μενεγάκη;
Γιατί ένας από τους δυο ξεχνάει.... αυτό είναι σίγουρο.

Να σας εξηγήσω όμως τι εννοώ. Δεν είναι καθόλου κακό δυο άνθρωποι που έχουν τσακωθεί στο παρελθόν να τα βρίσκουν και να είναι πάλι αγαπημένοι, όσο αγαπημένοι βέβαια μπορούν να είναι οι άνθρωποι που η σχέση τους υφίσταται μόνο όταν οι προβολείς της τηλεόρασης είναι αναμμένοι. Τέλος πάντων, ο Μάρκος Σεφερλής έδωσε μια συνέντευξη και είπε ότι τα βρήκαν με τη Μενεγάκη μετά από 7 χρόνια που δεν μιλούσαν γιατί είχε γίνει μια παρεξήγηση. Είχε πάει λέει εκείνος σε μια άλλη εκπομπή και η Ελένη θύμωσε.

Αυτοί που ξέρουν καλά την Ελένη ξέρουν ότι για την παρουσιάστρια είναι σημαντικό οι καλεσμένοι της να δίνουν προτεραιότητα στη δική της εκπομπή. ΟΚ, λογικό. Αλλά δεν είναι αυτός ο λόγος που Μενεγάκη και Σεφερλής δεν μιλούσαν. Ο πραγματικός λόγος, όπως ξέρει όλη η πιάτσα, ήταν το σκετς του Σεφερλή που μιμούμενος τη Μενεγάκη έλεγε διάφορες χοντράδες για την πολύ προσωπική ζωή της παρουσιάστριας και είναι αυτός που έβγαλε το Επί Ματαίω..., εννοώντας τον Ματέο Παντζόπουλο. Ήταν δε τόσο χοντροκομμένο το χιούμορ του που και να μην την χώνευες τη Μενεγάκη ένιωθες ότι η σάτιρα είχε παραγίνει.


Αυτό ήταν λοιπόν το πρόβλημα που ξεπεράστηκε ίσως γιατί οι εποχές πια δεν ευνοούν τις κόντρες. Ο Σεφερλής είναι θεατρικός επιχειρηματίας που έχει ανάγκη την τηλεθέαση της Μενεγάκη και η Ελένη έχει μια καθημερινή εκπομπή που πρέπει να κάνει νούμερα ακόμη και στο κοινό στο οποίο απευθύνεται ο Σεφερλής. Απλά μαθηματικά είναι δηλαδή κι όλα τα άλλα περί προσωπικών σχέσεων και συμπαθειών είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.

Πηγή: queen
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ