2013-02-14 01:37:03
Φωτογραφία για Εντοπίστηκαν λαθρομετανάστες σε καρότσα νταλίκας
Κρυμμένοι ανάμεσα σε κιβώτια με ρούχα στην καρότσα νταλίκας εντοπίστηκαν νωρίς χτες το πρωί τρεις λαθρομετανάστες κατά τη διάρκεια ελέγχου... από αστυνομικούς της διεύθυνσης αλλοδαπών Θεσσαλονίκης στην Εγνατία Οδό, στον κόμβο ΤΙΤΑΝ.

Συγκεκριμένα, συνελήφθη ο 41χρονος Τούρκος οδηγός του φορτηγού, καθώς και οι τρεις Πακιστανοί μετανάστες, ηλικίας 18, 28 και 30 ετών. Όπως προέκυψε ο αλλοδαπός διακινητής είχε μπει από την Τουρκία στην Ελλάδα χτες ξημερώματα μεταφέροντας, σύμφωνα με τα παραστατικά του, κιβώτια με ενδύματα, ενώ τελικός προορισμός του ήταν η Ισπανία.

Ωστόσο, διαπιστώθηκε πως κατά τη διάρκεια της διαδρομής και συγκεκριμένα στην Εγνατία Οδό στο ύψος της Νυμφόπετρας, πραγματοποίησε στάση προκειμένου να παραλάβει τους τρεις λαθρομετανάστες, τους οποίους και έκρυψε στην καρότσα.

Μάλιστα, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., προορισμός των Πακιστανών ήταν η Ιταλία, ενώ οι ίδιοι φέρεται να δήλωσαν πως μόλις έφταναν εκεί θα έδιναν 500 ευρώ ο καθένας στον Τούρκο οδηγό της νταλίκας. Οπως έγινε γνωστό στην κατοχή του 41χρονου Τούρκου βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 3.045 ευρώ.

agelioforos.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ