2024-02-09 08:10:24
Φωτογραφία για Βίντεο δείχνει την τυχερή απόδραση του φορτηγατζή, δευτερόλεπτα πριν το τρένο κτυπήσει την καμπίνα της νταλίκας



Ένας οδηγός ημιφορτηγού είναι τυχερός που είναι ζωντανός αφού η καμπίνα του οχήματός του έγινε κομμάτια όταν χτυπήθηκε από τρένο με ταχύτητα στις Βερσαλλίες του Οχάιο την Τετάρτη.

globalnews.ca

Στο βίντεο που κατέγραψε ένας μάρτυρας, φαίνεται ένα λευκό ημιφορτηγό να πλησιάζει τις γραμμές του τρένου καθώς η πύλη διέλευσης χαμηλώνει και οι προειδοποιητικές καμπάνες ηχούν στη διάβαση West Street του σιδηροδρόμου CSX .

Ο οδηγός του λευκού 18τροχου, ο οποίος δεν έχει δημοσιοποιηθεί, πάτησε φρένο καθώς η πύλη προσκρούει στην οροφή της καμπίνας. Στη συνέχεια ο οδηγός φαίνεται να προσπαθεί να βγει πίσω από τις γραμμές, αλλά η πύλη ασφαλείας έχει κολλήσει ανάμεσα στην καμπίνα και το ρυμουλκούμενο του φορτηγού.

Στο βίντεο, το τρένο χτυπά την κόρνα του ενώ οι περαστικοί ακούγονται να μουρμουρίζουν ανήσυχοι: «Ω, όχι».

Τελικά, ο οδηγός πηδάει από το όχημα και απομακρύνεται βιαστικά, αλλά λίγα δευτερόλεπτα πριν χτυπήσει η καμπίνα από το κινούμενο τρένο, στέλνοντας κομμάτια σκόνης και συντρίμμια στον αέρα.


Ο Isaiah Vanderhorst, ο οποίος κατέγραψε το βίντεο, είπε ότι κατέγραψε το συγκλονιστικό βίντεο τυχαία. Είπε ότι έκανε γυρίσματα για να δει «ένα ειδικό σχέδιο βαφής» στο τρένο που περνούσε.

Σύμφωνα με αξιωματούχους της EMS των Βερσαλλιών, όλοι οι επιβαίνοντες στο ημιφορτηγό και στο τρένο λογίζονται και δεν τραυματίστηκαν στο περιστατικό.

Το EMS σημείωσε ότι «μια μεγάλη διαρροή καυσίμου και υγρού» προήλθε από το κατεστραμμένο φορτηγό, αν και έκτοτε έχει καθαριστεί από τους αξιωματούχους της πόλης.

Από την πρόσκρουση προκλήθηκαν ζημιές και στον κινητήρα του τρένου.

Ο δρόμος έκλεισε προσωρινά αλλά έκτοτε καθαρίστηκε από τα συντρίμμια και άνοιξε ξανά.

sidirodromikanea.blogspot.com

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ