2013-02-14 03:21:03
Φωτογραφία για Αλεξιάδης: Η Κυβέρνηση πρέπει να σταματήσει τη «μπακαλική»
Από το Γραφείο Τύπου

Σε τηλεφωνική επικοινωνία με το Εκ-Κεντρικό Δελτίο, ο Τρύφωνας Αλεξιάδης, Αντιπρόεδρος της... Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στις Δημόσιες Οικονομικές Υπηρεσίες μίλησε για την «κόντρα» του με τον υπουργό Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα.

«Επειδή έχουμε πονηρέψει στις εποχές που ζούμε και επειδή εμείς ως εφοριακοί γινόμαστε δέκτες της αγανάκτησης του κόσμου και επειδή έχουμε μία τραγική μείωση των εσόδων, με στοιχεία και συγκρίνοντάς το με βάση το τι εισπράξαμε το 2012 και με το τι έπρεπε να εισπράξουμε το 2013, έχουμε μία τραγική μείωση των εσόδων», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Αλεξιάδης.

Και συνέχισε «Αν λοιπόν, λάβουμε υπ' όψιν μας και με τις μειώσεις των μισθών, συντάξεων κτλ τα πράγματα θα είναι πολύ άσχημα Εγώ ξέρω ότι όταν ένας εργαζόμενος δεν είναι καλός στη δουλειά του, δεν πιάνει τους στόχους του, τον διώχνουν. Όταν ο υπουργός Οικονομικών δεν πιάνει τους στόχους του τότε τι κάνουμε;

Γιατί ο κ. Στουρνάρας δεν πιάνει τους στόχους του...».

Ενώ κατέληξε:

«Πρέπει να περικόψουμε τις δαπάνες έτσι ώστε να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα... Και η κυβέρνηση να σταματήσει τη μπακαλική και τα χαράτσια... Έτσι δεν γίνεται δουλειά».
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ