2013-02-14 05:40:04
Φωτογραφία για 5 τρόποι για να απολαύσετε την ημέρα του Αγ.Βαλεντίνου αν είστε single!
Ο Άγιος Βαλεντίνος είναι εδώ, και το χειρότερο είναι πως δεν μπορείτε να το παραβλέψετε. Είναι παντού!

Τι γίνεται λοιπόν όταν είσαι single μια μέρα σαν κι αυτή; Μη σας πιάνει πανικός καθώς υπάρχουν δοκιμασμένοι τρόποι ώστε να περάσεις χαρούμενα και αισιόδοξα στις 14 Φεβρουαρίου, ακόμα και αν δεν έχεις στο πλάι σου κάποιον για να μοιραστείς τη χαρά σου. Σας παρουσιάζουμε πέντε τρόπους για να απολαύσετε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου (και όχι μόνο) single style.

• Καλέστε έναν φίλο σας στο σπίτι και κάντε ότι κάνει κάθε εργένης που σέβεται τον εαυτό του. Μπύρες, πίτσες, μουσική, videogames και τηλεόραση. Οι επιλογές είναι αμέτρητες. Βεβαιωθείτε πως διαθέτετε τα πάντα στο σπίτι σας έτσι ώστε να περάσετε μια παρεΐστικη βραδιά, μακριά από τα «πρέπει» μιας σχέσης την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

• Βγείτε κάπου ασυνήθιστα. Οργανώστε μια έξοδο, είτε μόνοι σας είτε με φίλους, και πηγαίντε κάπου μακριά από τα «τυπικά» στέκια σας. Προτιμήστε κάποιο μέρος που να μην είναι mainstream, έτσι ώστε να αποφύγετε τη συνεύρεση με τα διάφορα ερωτευμένα ζευγαράκια που ενδεχομένως να σας χαλάσουν τη διάθεση.


• Ψάξτε για κάποιο singles πάρτι. Μπορεί να μην το γνωρίζατε, όμως υπάρχουν πολλά πάρτι που διοργανώνονται την 14η Φεβρουαρίου που είναι αφιερωμένα αποκλειστικά στους εργένηδες. Μια απλή αναζήτηση στο διαδίκτυο θα σας κατατοπίσει για τα μέρη που βρίσκονται τα πάρτι αυτά. Ποιός ξέρει; Μπορεί εκεί να βρείτε και τον άνθρωπο που θα αλλάξει το status σας.

• Δοκιμάστε μια αλλαγή στο λουκ σας. Ένα νέο χτένισμα ή μια ανανέωση της γκαρνταρόμπας σας μπορούν να αποδειχθούν ιδιαιτέρως ευεργετικά στο να νιώσετε καλύτερα για τον εαυτό σας και να αποκτήσετε περισσότερη αυτοπεποίθηση.

• Μην φοβηθείτε την ημέρα. Μπορεί να ακούγεται σχετικά ασήμαντο, ωστόσο η ψυχολογική προετοιμασία είναι από τους πιο σημαντικούς παράγοντες προκειμένου να μην σας επηρεάσει αρνητικά η έλλειψη συντρόφου την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Απλά έχετε κατά νου πως είναι μια ακόμα ημέρα μέσα στον χρόνο. Έχετε 364 ακόμα προκειμένου να βρείτε το ταίρι σας. Ποιός ο λόγος να βιάζεστε;
thestival
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ