2013-02-14 11:21:07
Φωτογραφία για Πάτρα: Πέθανε πριν πάει σε...κηδεία
Ετοιμαζόταν να πάει σε κηδεία αλλά τελικά χρειάστηκε να γίνει η δική του. Τον περίμεναν οι συγγενείς του για να πάνε όλοι μαζί σε κηδεία φιλικού τους προσώπου, όμως η μοίρα είχε άλλες διαθέσεις.

Η ώρα περνούσε, ο άνδρας δεν εμφανιζόταν και όταν ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και μπήκαν οι συγγενείς μέσα, τον αντίκρισαν νεκρό.

Πρόκειται για τον 75χρονο Γιώργο Παχή, που έχασε τη ζωή του το πρωί της Τρίτης στο σπίτι του, στην οδό Χανίων, κοντά στην Τριάντειο.

Ο 75χρονος ήταν συνταξιούχος και ζούσε μόνος του το τελευταίο διάστημα. Είχε χάσει προ διμήνου τη σύζυγό του, γεγονός που βάρυνε την κατάσταση της υγείας του.

Το ίδιο πρωινό ο 75χρονος επρόκειτο να πάει σε κηδεία ενός φιλικού του προσώπου μαζί με συγγενείς του. Είχαν δώσει ραντεβού σε συγκεκριμένο σημείο, όμως ο 75χρονος ήταν άφαντος. Δεν απαντούσε στις τηλεφωνικές κλήσεις και αυτό προκάλεσε υποψία ότι η κατάσταση της υγείας του ίσως είχε κλονιστεί. Τα συγγενικά πρόσωπα έσπευσαν σπίτι και κατάφεραν να ανοίξουν την πόρτα, οπότε και διαπιστώθηκε ότι ήταν ήδη νεκρός.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ