2013-02-14 12:00:05
Φωτογραφία για ΜΕ... ΜΑΡΤΥΡΑ ΤΟΝ ΜΠΟΥΡΟΥΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Ο ΠΑΠΑΛΟΥΚΑΣ
Με μάρτυρα τον Γιάννη Μπουρούση κατέθεσε την προσφυγή κατά της ΚΑΕ Ολυμπιακός ο Θοδωρής Παπαλουκάς προκειμένου να εξασφαλίσει την αποζημίωση των 1,7 εκατ. ευρώ!

Χθες το βράδυ "έσκασε" το θέμα της προσφυγής που κατέθεσε ο Θοδωρής Παπαλουκάς κατά της ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Η προσφυγή που κατέθεσε ο διεθνής πλέι μέικερ είναι πλέον, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ), στα γραφεία της FIBA και το διαιτητικό δικαστήριο είναι το πλέον αρμόδιο για να δώσει τη λύση και να ορίσει το τελικό ποσό της αποζημίωσης που θα δώσει η ερυθρόλευκη ΚΑΕ στον παίκτη.

Ο Παπαλουκάς ζητάει το ποσό του 1,7 εκ. ευρώ από τον Ολυμπιακό, ενώ εδώ και δύο χρόνια περίπου δεν μπορεί να τα βρει με την πρώην ομάδα του και πλέον τη λύση θα τη δώσει, όπως αναφέραμε, η FIBA.

Το... παρασκήνιο της ιστορίας αυτής, παρουσιάζει το "sportdog.gr", το οποίο σε δημοσίευμά του αποκαλύπτει ποιος κλήθηκε ως μάρτυρας από την πλευρά Παπαλουκά... Όπως αποκαλύπτει λοιπόν η στήλη, "Sdog Pick n' Scroll", στο Twitter, ο μάρτυρας αυτός είναι ο Γιάννης Μπουρούσης!

Ο πρώην ερυθρόλευκος σέντερ είναι μάρτυρας στην υπόθεση και τάσσεται στο πλευρό του Παπαλουκά για να εξασφαλίσει ο τελευταίος αυτά που απαιτεί από τον Ολυμπιακό...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ