2013-02-14 12:34:07
Φωτογραφία για ΠΑΜΕ ΡΕ ΘΡΥΛΕ ΓΕΡΑ!
Ο Ολυμπιακός έχει απόψε... ειδική αποστολή στην Ισπανία και αυτή είνα να κάνει το πρώτο βήμα πρόκρισης στους «16» του Europa League κόντρα στη Λεβάντε.

Ο Θρύλος αντιμετωπίζει στην πρώτη αναμέτρηση στην Ισπανία τη Λεβάντε για τους «32» του Europa League (20:00, ΑΝΤ1), διοργάνωση στην οποία οι ερυθρόλευκοι θέλουν να φτάσουν όσο ψηλότερα γίνεται.

Με... ξεναγό τον Μίτσελ, που γνωρίζει καλά τα "κόλπα" στην πατρίδα του, οι παίκτες του Ολυμπιακού θέλουν να βάλουν απόψε τις βάσεις για την πρόκριση εν όψει της ρεβάνς της επόμενης εβδομάδας στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο Ισπανός τεχνικός ανακάτεψε πολύ την τράπουλα στις τελευταίες προπονήσεις και δεν έχει κάνει σαφή τα πλάνα του. Στη χθεσινή τελευταία προπόνηση που έγινε στο Λεβάντε, χρησιμοποίησε δύο ομάδες εννέα παικτών έχοντας στη μία τους Κάρολ, Μανιάτη, Κοντρέρας, Λυκογιάννη, Ιμπαγάσα, Μοντέστο, Βλαχοδήμο, Αμπντούν και Τζιμπούρ, ενώ στην άλλη τους Μέγερι, Παπαδόπουλο, Μανωλά, Χολέμπας, Σιόβα, Γκρέκο, Μασάντο, Φετφατζίδη και Μήτρογλου, με τον Φέισα να έχει το ρόλο του μπαλαντέρ.


Το πιθανότερο είναι ένα σχήμα 4-2-3-1 με τους Μέγερι (τερματοφύλακας), Μανιάτη (δεξί μπακ), Χολέμπας (αριστερό μπακ), Μανωλά-Σιόβα ή Κοντρέρας (στόπερ), Φέισα, Μοντέστο ή Γκρέκο, Μασάντο (κέντρο), Βλαχοδήμο, Αμπντούν και Τζιμπούρ ή Μήτρογλου (επίθεση).

Για τη Λεβάντε, που δεν έχει πουλήσει πάνω από 10.000 εισιτήρια για τον αγώνα (το γήπεδο χωρά 25.000 θεατές αλλά ο κόσμος δεν έδειξε ιδιαίτερη ανταπόκριση), ο Χουάν Ιγκνάθιο Μαρτίνεθ θα παρατάξει την ομάδα του με 4-2-3-1 και τη γνωστή συντηρητική συνταγή. Στο τέρμα θα είναι ο Κέιλορ Νάβας, στην άμυνα οι Λελ, Ναβάρο, Ρόδας κι ένας εκ των Χουανφράν ή Καράμπελα, στο κέντρο οι Ιμπόρα και Ντιόπ, μπροστά τους οι Ελ Ζαρ, Μίτσελ και Ιμπόρα, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Μάρτινς. Οι γηπεδούχοι θα εφαρμόσουν το σύνηθες συντηρητικό τους πλάνο, με σφιχτή άμυνα και αντεπιθέσεις. Εκτός πλάνων είναι ο τιμωρημένος και τραυματίες Μπαγεστέρος, αλλά και ο Λουκάς Βύντρα που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής.

Ο Ολυμπιακός, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, θα αγωνιστεί με τις λευκές εμφανίσεις, που πέρυσι έφεραν γούρι στις εκτός έδρας αναμετρήσεις με Ρουμπίν Καζάν και Μέταλιστ (δύο νίκες με 1-0 σε Μόσχα και Χάρκοβο αντίστοιχα).

Ο Ολυμπιακός θα έχει στο πλευρό του περίπου 1.200 οπαδούς του, ενώ θα τον υποστηρίζει και ο πρώην προπονητής του, Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος σε ένα διάλειμμα από τις υποχρεώσεις του με τη γειτονική… Βαλένθια θα βρεθεί στις κερκίδες μαζί με τον μόνιμο συνεργάτη του, Γιον Ασπιάθου.

Πέρυσι ακριβώς την ίδια ημερομηνία στην ίδια ακριβώς διοργάνωση, ο Θρύλος έφυγε με το «διπλό» από την Μόσχα κόντρα στην Ρουμπίν Καζάν. Ευχή όλων μας να φύγει νικητής και από την Ισπανία!

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Γερμανός Μανουέλ Γκρέφε, που έχει βρεθεί άλλες τρεις φορές στο δρόμο ελληνικής ομάδας.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ