2013-02-14 12:48:03
Φωτογραφία για ΚΟΥΡΤΙΝΑΪΤΙΣ : ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ... ΣΠΑΝΟΥΛΗ
Πλήρη επίγνωση των δυσκολιών της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό έχει ο προπονητής της Χίμκι, Ρίμας Κουρτινάιτις.

Να υπερασπιστεί το φετινό αήττητο στην έδρα της θέλει η Χίμκι υποδεχόμενη την Παρασκευή τον Ολυμπιακό στη Μόσχα (17:30) για το Top 16, ωστόσο ο Κουρτινάιτις φάνηκε να γνωρίζει καλά το βαθμό δυσκολίας του αγώνα, ενώ στάθηκε στην παρουσία του Βασίλη Σπανούλη στο Θρύλο.

«Ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλή ομάδα. Πρόκειται για τον πρωταθλητή Ευρώπης. Κατάφεραν να κρατήσουν σημαντικούς παίκτες από την περασμένη σεζόν και σίγουρα ξεχωρίζει ο Βασίλης Σπανούλης, ένας πολύ γρήγορος παίκτης που αρέσκεται στο πικ-εν-ρολ. Ο Πρίντεζης είναι επίσης πολύ καλός», δήλωσε ο Λιθουανός τεχνικός και πρόσθεσε:

«Ο αντίπαλός μας είναι σε καλή θέση στον όμιλο, αλλά του έλλειψε η νίκη απέναντι στη Σιένα όταν και ηττήθηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα. Θα προσπαθήσουν να μας κερδίσουν, όπως έκαναν στο Κάουνας απέναντι στη Ζαλγκίρις. Γι’ αυτούς δεν παίζει ρόλο αν παίζουν εντός ή εκτός έδρας. Στόχος μας είναι να περιορίσουμε τον Σπανούλη, γιατί χωρίς αυτόν ο Ολυμπιακός είναι διαφορετική ομάδα. Αν θέλουμε να περάσουμε στα προημιτελικά, θα πρέπει να μείνουμε πιστοί στο πλάνο μας να κερδίσουμε όλα τα ματς στην έδρα μας. Είμαστε έτοιμοι».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ