2013-02-14 14:15:04
Φωτογραφία για 10 λόγοι για να γιορτάσεις τον Άγιο Βαλεντίνο-Νο2
Μιζέρια, οικονομική κρίση, ληστείες, δήθεν επαναστάτες, μνημόνια, ξεμνημόνια κι εσύ, ΕΣΥ που με λες ρομαντικιά, που γελάς όταν σου λέω πως θέλω να γιορτάσω στις 14 Φλεβάρη, που βγάζεις φλύκταινες με τις καρδούλες και τα τριαντάφυλλα, που έβαλες σκοπό να μου χαλάσεις την ημέρα αυτή που τόσο λατρεύω.

Δεν πτοούμαι γι' αυτό και θα σου απαριθμήσω 10 λόγους που αξίζει να γιορτάσεις αυτή την ημέρα του έρωτα, είτε είσαι μόνη, είτε έχεις ταίρι!

Γιατί αξίζει να γιορτάσεις την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, ακόμα κι αν είσαι μόνη!

6. Θέλω να βγω με τις μπακουρο-κολλητές και να κλάψουμε για τους πρώην:

Δεν μπορεί – ειδικά με τέτοια κρίση στις σχέσεις- να είσαι η μόνη από τις φίλες που δεν έχει αγόρι τέτοια ημέρα!Κι αν όλες τις υπόλοιπες ημέρες με Zumba, δουλειά, υποχρεώσεις δεν βρίσκεται 2 ώρες για να πιείτε μαργαρίτες και κοσμοπόλιταν, σήμερα είναι η ευκαιρία σας!


Όλα σχεδόν τα μαγαζιά έχουν προσφορές λόγω ημέρας, οπότε η έξοδος θα σας βγει πιο φτηνά. Εκεί χωρίς φόβο αλλά με πάθος, θα μιλήσετε για τους πρώην, θα εκφραστείτε με φτυάρι για τις γνωστές που παραμένουν σε σχέσεις χωρίς έρωτα και θα το παίξετε αλά Sex and the City! Γιατί ποιός χρειάζεται Βαλεντίνο αν έχει στο πλευρό του καλές φίλες!

7. Αν δεν έχεις δει το καλύτερο, πως θα εκτιμήσεις το χειρότερο:

Ας το παραδεχτούμε! Αν είχες σχέσεις που ακόμα και στη γιορτή ή τα γενέθλιά σου ξεχνούσαν να σου φέρουν έστω και μια τσουκνίδα, ε ναι, κατά του Βαλεντίνου θα δηλώσεις. Πρόσεξε βέβαια, τη χρυσή ευκαιρία που σου δίνεται σήμερα! Δες πως είναι να γιορτάζεις μόνη και την επόμενη φορά που θα γιορτάζει το Βαλεντίνο με ταίρι, κάνε όλα τα χαζά, εκείνα που κορόιδεψες στο παρελθόν!Μόνο έτσι θα εκτιμήσεις τη συγκεκριμένη γιορτή.

8. Θα ακούσω τα καψουροτράγουδα μου-χωρίς φόβο και πάθος:

Αν δεν έχεις χωρίσει στη ζωή σου, αν δεν έχεις περάσει έστω μια επέτειο Βαλεντίνου χωρίς ταίρι, σίγουρα δεν μπορείς να εκτιμήσεις την ημέρα. Είναι σαν να θέλεις να τα σπάσεις στον Πλούταρχο ενώ βιώνεις τον απόλυτο έρωτα: γίνεται; Όχι, κουκλίτσα μου δεν γίνεται. Βάλε Παντελίδη να παίζει στη διαπασών και εκτίμησε την σημασία του καλού καψουροτράγουδου. Μόνο μια τέτοια ημέρα θα δεις τι σημαίνει πραγματικά το: ''Δεν ταιριάζετε σου λέω''.

9. Θα ωφεληθώ από τις προσφορές για την ημέρα!!

Μειωμένες τιμές σε σοκολατάκια που τους έχεις κι αδυναμία, προσφορές σε γλαστράκια για να φτιάξεις κι εσύ εκείνο το μποστανάκι που ήθελες σαν τη Δέσποινα Βανδή, cupcakes σε τιμή βαλεντίνικη για να σπάσεις επιτέλους τη δίαιτα, free κοκτέιλς στο αγαπημένο σου στέκι, κι όλα αυτά, επειδή κάποιοι γιορτάζουν τον έρωτα. Ναι, μπορείς ακόμα και single να επωφεληθείς από την 2η πιο εμπορική γιορτή του χρόνου.

10. Θα αγαπήσω εμένα!

Η πιο σημαντική σχέση στη ζωή σου είναι εκείνη που έχεις με τον εαυτό σου, με το σώμα, με το πνεύμα σου. Αν δεν αγαπήσεις εσένα πρώτα, δεν θα αφήσεις και κανέναν άλλο να σε αγαπήσει αληθινά.

Με άλλα λόγια, πάρε την ημέρα αυτή και δες τι μπορείς να κάνεις για να γίνεις καλύτερη: να ξεκινήσεις γιόγκα, πιλάτες; Να κάνεις σεμινάρια αυτογνωσίας; Ό,τι σε ευχαριστεί, είναι εκείνο που πρέπει να γίνεις!

Από την αθεράπευτα ρομαντική Κατερίνα Πατούλια

http://www.womenonly.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ