2013-02-14 14:32:04
Φωτογραφία για Δήμος Ηρακλείου Αττικής: Ολοκληρώνεται η μεταφορά του αμαξοστασίου
Σε τελικό στάδιο βρίσκεται η μεταφορά του αμαξοστασίου του Δήμου Ηρακλείου Αττικής με την εκκαθάριση του χώρου από οχήματα που ήταν σταθμευμένα και παροπλισμένα για χρόνια Την Τρίτη 12/02/2012 ολοκληρώθηκε η απομάκρυνση βαρέων οχημάτων που ήταν σταθμευμένα στο χώρο για περίπου 18 χρόνια. Όπως είχε αναφέρει ο αντιδήμαρχος περιβάλλοντος Γιάννης Κεσκινίδης στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου σχετικά με την καθαριότητα, στον χώρο βρίσκονταν και δύο σκούπες οι οποίες αγοράστηκαν το 2002 αλλά δεν χρησιμοποιήθηκαν ποτέ καθώς ήταν ακατάλληλες για τις ανάγκες της υπηρεσίας. Αυτές οι δύο σκούπες με μηδενικά χιλιόμετρα χρήσης ήταν δύο από τα 11 παροπλισμένα οχήματα που αφαιρέθηκαν από το χώρο.

Η απομάκρυνση του αμαξοστασίου που βρίσκεται παραπλεύρως του γηπέδου ποδοσφαίρου της Λ. Κύμης όπου καθημερινά αθλούνται 200 παιδιά των ακαδημιών ποδοσφαίρου του δήμου ήταν ένα αίτημα των κατοίκων της περιοχής που είχε κατατεθεί πολλές φορές προς το δήμο. Πραγματοποιώντας μια από τις προεκλογικές της δεσμεύσεις η διοίκηση του δήμου μετέφερε το συνεργείο, το πλυντήριο και το ηλεκτρολογείο της διεύθυνσης.


Η μεταφορά αποτελεί μέρος της αναδιάρθρωσης της διεύθυνσης περιβάλλοντος που έχει δρομολογηθεί από τη δημοτική αρχή από τους πρώτους μήνες ανάληψης καθηκόντων της στην διοίκηση του δήμου. Θυμίζουμε ότι το προσχέδιου του νέου κανονισμού εξακολουθεί να βρίσκεται στην ιστοσελίδα του δήμου Ηρακλείου Αττικής (www.iraklio.gr) προκειμένου οι δημότες, οι σύλλογοι και οι δημοτικοί σύμβουλοι να μελετήσουν το προσχέδιο και να καταθέσουν, μέχρι την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου, τις προτάσεις τους επί του κανονισμού, ώστε να διαμορφωθεί και να τεθεί προς ψήφιση στο δημοτικό συμβούλιο.

Ο χώρος που αποδεσμεύτηκε δίπλα από το γήπεδο θα παραδοθεί στους δημότες που καλούνται να εκφράσουν τις προτάσεις τους για την ανάπλαση της περιοχής. Η μεταφορά του πρώην αμαξοστασίου του δήμου Ηρακλείου Αττικής είναι μια περιβαλλοντική ανάσα για όλους τους δημότες τόσο τους μόνιμους κατοίκους της περιοχής, όσο και των αθλητών που χρησιμοποιούν το γήπεδο επί της οδού Κύμης.

Η πόλη αναπνέει ξανά μετά από 18 χρόνια.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
To στέκι του ιππότη Hayon
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
To στέκι του ιππότη Hayon
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ