2013-02-14 18:00:16
Φωτογραφία για Τι θέλουν επιτέλους οι γυναίκες;
Εκεί που ένας άνδρας, ο οποίος έχει ξοδέψει την μισή του ζωή στο γυμναστήριο χτίζοντας κοιλιακούς-πέτρα νομίζει πως ο γυναικείος πληθυσμός θα κάνει ουρές για να τους αγγίξει ή θεωρεί πως, όντας ξανθός γαλανομάτης, θα έχει όποια γυναίκα θελήσει, οι σύγχρονες Ελληνίδες ανατρέπουν τα δεδομένα.

Αυτό, τουλάχιστον, σκεφτήκαμε όταν πήραμε τις απαντήσεις είκοσι γυναικών. Θέσαμ μερικά διλήμματα. Ποια είναι αυτά; Δείτε τα, μάθετε την ετυμηγορία, και τα συμπεράσματα για το πώς θέλουν τον άνδρα οι Ελληνίδες... δικά σας.

Ηλικία: Μεγαλύτερος vs Μικρότερος

«Ο νέος είναι ωραίος»: Μπα... Αν πιστεύατε πως τα νιάτα σας είναι το διαβατήριο για την κατάκτηση της γυναίκας που κάθεται στην άλλη άκρη του bar, μάλλον είστε βαθιά νυχτωμένοι. Μόλις μία από τις είκοσι γυναίκες που μας απάντησαν, δήλωσε πως προτιμά τον άνδρα μικρότερό της.

Η ετυμηγορία: Οι γυναίκες προτιμούν τους -ελαφρώς- μεγαλύτερους.


Παραδοσιακός vs Μοντέρνος

Υπέρ της παράδοσης: «Να είναι αρσενικό που λέμε», μας λέει μία από τις γυναίκες, απαιτεί ο σύντροφός της να ξεχωρίζει από την μάζα που στην εποχή μας ακολουθεί καθαρά την μόδα, όπως μας λέει, γι' αυτό και ρίχνει την ψήφο της σε αυτήν την κατηγορία.

Η ετυμηγορία: Το 30% των γυναικών απαιτεί παράδοση, το 60% θέλει μοντέρνες απόψεις, ενώ το 10% βρίσκει την λύση κάπου στην μέση, σε έναν γόνιμο συνδυασμό. Παρ' όλα αυτά, υπάρχει... «σαφής νικητής»: Οι γυναίκες προτιμούν τους μοντέρνους άνδρες.

Κοιλίτσα vs Γραμμωμένοι κοιλιακοί

Υπέρ της κοιλίτσας: Αντίθετα με ό,τι θα περίμενε κανείς, με μεγαλύτερο ενθουσιασμό έσπευσαν να ταχθούν στο στρατόπεδο της αγύμναστης αλλά μικρής κοιλίτσας οι περισσότερες γυναίκες, παρά σε αυτό της γράμμωσης.

Υπέρ του 6pack: Στα δάχτυλα του ενός χεριού -και είναι υπεραρκετά- μετρώνται οι θηλυκές ψηφοφόροι των γυμνασμένων κοιλιακών, χωρίς μάλιστα να αιτιολογήσουν την επιλογή τους.

Η ετυμηγορία: Με 70% υποστήριξη, η κοιλίτσα κρατά τα σκήπτρα της κοιλιακής χώρας στις γυναικείες προτιμήσεις.

Ξανθός vs Μελαχρινός

Υπέρ των «Σκανδιναβών»: Ξανθός, με γαλάζια μάτια, λευκό δέρμα, «βόρεια» ομορφιά... «Ευχαριστούμε, αλλά εδώ είναι Μεσόγειος», φαίνεται να απαντούν στις παραπάνω περιγραφές οι Ελληνίδες, καθώς μόνο δύο από τις ερωτηθέντες μας δήλωσαν προτίμηση στα ξανθά μαλλιά.

Υπέρ των μελαχρινών: Εύκολη νίκη για το καστανό και μαύρο μαλλί και το σταρένιο μεσογειακό δέρμα, καθώς οι απαντήσεις ήταν κατηγορηματικές: οι Ελληνίδες προτιμούν τους μελαχρινούς. Οι αιτιολογήσεις κινούνται από το «είναι πιο αρρενωποί», ή το «μου κάνει πιο μεσογειακό και βγάζει περισσότερη "αντρίλα"», μέχρι και το αφοπλιστικό «γιατί έτσι μας αρέσει».

Η ετυμηγορία: Η μεγαλύτερη πανωλεθρία για μία κατηγορία ανδρών λαμβάνει χώρα στην συγκεκριμένη κόντρα, καθώς με το 90% των προτιμήσεων, οι μελαχρινοί κατατροπώνουν τους ξανθούς.

Σπιτόγατος vs Party animal

Υπέρ του «παιδιού για σπίτι»: Με έκπληξη μετρήσαμε τις γυναικείες ψήφους σε αυτό το δίλημμα και διαπιστώσαμε πως οι γυναίκες του ηλικιακού group 20-30 προτιμούν καναπέ, ταινίες και χουχούλιασμα, παρά εξόδους, bars, πάρτι και ξέφρενο clubbing. Ή τουλάχιστον αυτό προτιμούν να κάνει ο σύντροφός τους «για να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο», όπως μας εκμυστηρεύονται οι περισσότερες. Κατά την άποψή τους, οι party animal χαρακτήρες είναι ασταθείς, ενώ ταιριάζουν περισσότερο σε 18άρηδες.

Υπέρ του «ξενύχτη»: Η ήττα του άνδρα που κάθε βράδυ ετοιμάζει μπαρότσαρκες και ξέρει τις barwomen του λεκανοπεδίου με το μικρό τους όνομα διαφαίνεται εύκολη.

Η ετυμηγορία: Με το 80% των απαντήσεων υπέρ του σπιτόγατου, ο «ξενύχτης» άντρας δεν χρειάζεται πλέον να αναρωτιέται πού βρίσκονται όλες οι γυναίκες. Είναι προφανώς στο σπίτι τους με άνδρες λιγότερο «μπερμπάντηδες» από τους ίδιους.

Gentleman vs Κακό παιδί

Υπέρ του «Εγγλέζου»: Είναι προτιμότερο να σου πει: "Θα πάω να παραγγείλω, τι ποτό να σου φέρω;" παρά "Πήγαινε πάρε να πιεις και φέρε και σε μένα κάτι"».

Υπέρ του «παλιόπαιδου»: Κάπου-κάπου χρειάζεται και η καλώς νοούμενη πλευρά του κακού παιδιού.

Η ετυμηγορία: Gentleman εναντίον κακού παιδιού, σημειώσατε ένα. Με 16 υπέρ του πρώτου, 2 υπέρ του δεύτερου και τις υπόλοιπες ψήφους κάπου στο ενδιάμεσο, οι γυναίκες αποφάσισαν: Θέλουν καλούς τρόπους, με... καπατσοσύνη.
πηγη
pestanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ