2013-02-15 00:14:03
Φωτογραφία για Το «στοίχημα» της ΕΡΤ με τη Ράνια Θρασκιά
Τον επόμενο μήνα αναμένεται η πρεμιέρα της εκπομπής της παρουσιάστριας και δημοσιογράφου Ράνιας Θρασκιά μέσα από τη συχνότητα της Ετ1. Οι υπεύθυνοι στην κρατική έχουν αποφασίσει να ενισχύσουν τον πιο «αδύναμο κρίκο» από τα 3 κρατικά κανάλια με την προσθήκη της έμπειρης παρουσιάστρας στο δυναμικό του.

Τα νούμερα τηλεθέασης της ΕΤ1 κρίνονται απογοητευτικά καθώς το καθημερινό ραβασάκι της Agb δείχνει ότι έχουν «καθίσει» μεταξύ 1,5-2%, όταν η ΝΕΤ σημειώνει 6-7% και η ΕΤ-3 3-3,5%!

Εχθές για παράδειγμα(13 Φεβρουαρίου) τα νούμερα τηλεθέασης είχαν ως εξής:

ET-1: 1.7(σύνολο), 1.2(νεανικό κοινό)

ΝΕΤ: 6,7(σύνολο), 7,2(νεανικό κοινό)

ΕΤ-3: 3,2(σύνολο), 1,7(νεανικό κοινό)

Οι ιθύνοντες στην κρατική σύμφωνα με πληροφορίες μας αναμένουν, πιστεύουν και θέλουν η εκπομπή της Ράνιας Θρασκιά να καταφέρει να ξεπαγώσει τα νούμερα τηλεθέασης βάζοντας ως πρώτο στόχο το ποσοστό του 7%! Ένα ποσοστό που δεν φαίνεται…άπιαστο αλλά στην πραγματικότητα είναι σχεδόν υπερτριπλάσιο από το μέσο όρο του σταθμού.

Αν θα καταφέρει η τρίωρη καθημερινή ποικίλης ύλης εκπομπή της Ράνιας Θρασκιά να το πραγματοποιήσει θα το μάθουμε σύντομα. Στο παρελθόν ωστόσο η παρουσιάστρια έχει δείξει ότι μπορεί να ανταπεξέλθει στον ανταγωνισμό, είναι αγαπητή στο τηλεοπτικό κοινό και έχει μεγάλη εμπειρία, στοιχεία που σίγουρα θα μετρήσουν υπέρ του “στοιχήματος” που έχει βάλει η κρατική.
inikos.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ