2013-02-15 00:08:23
Φωτογραφία για Μίτσελ: «Δεν καταλάβαμε το παιχνίδι»
Στην έλλειψη συγκέντρωσης των ποδοσφαιριστών του και το «θολωμένο» μυαλό τους μετά την αποβολή του Αμπντούν απέδωσε κατά κύριο λόγο την ήττα του Ολυμπιακού ο Μίτσελ.

«Δεν μπήκαμε άσχημα στο παιχνίδι, αλλά η Λεβάντε ήταν τυχερή καθώς στην πρώτη ευκαιρία πέτυχε γκολ,» είπε ο Μίτσελ.

«Δεν παίξαμε με τον τρόπο που θα θέλαμε γιατί χάναμε τη συγκέντρωσή μας όσο περνούσε ο χρόνος. Δεν καταλάβαμε το παιχνίδι όπως θα έπρεπε,» πρόσθεσε.

«Θα πρέπει το αποτέλεσμα αυτό να το πάρουμε ως εμπειρία για το μέλλον. Όταν παίζεις στην Ευρώπη τα πράγματα είναι δύσκολα. Υπήρχε αστάθεια στην ομάδα μας και αυτό το εκμεταλλεύθηκε η Λεβάντε,» ολοκλήρωσε τον σχολιασμό του για τον αγώνα.

Όταν για το αν υπάρχουν ελπίδες πρόκρισης; «Έχω την υποχρέωση να το πιστεύω,» δήλωσε, ενώ δεν θέλησε να σχολιάσει τις διαιτητικές αποφάσεις. «Έχω άποψη για τα πέναλτι, για τον διαιτητή και για την εικόνα της ομάδας μου. Μπορώ να την εκφράσω μόνο γι΄ αυτό,» είπε.


Όσον αφορά τον ομόλογό του στη Λεβάντε, ο Χουάν Ιγνάθιο Μαρτίνεθ, υποστήριξε ότι το τελικό σκορ είναι και ολίγον… πλασματικό.

«Το 3-0 είναι ένα πολύ καλό σκορ για εμάς. Ο Ολυμπιακός δεν ήταν κακός, απλώς εμείς παίξαμε καλά και με έναν παίκτη περισσότερο για μια ώρα, κάτι που ήταν πολύ καθοριστικό και που αλλάζει τις ισορροπίες,» δήλωσε.

«Η πρόκριση είναι ανοικτή ακόμη εμείς απλώς από σήμερα έχουμε ένα πολύ καλό σκορ στο πλευρό μας. Είμαι πολύ ικανοποιημένος. Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι όπως είχαμε πει. Κάναμε ότι είχαμε πει πριν το παιχνίδι,» συμπλήρωσε.
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ