2013-02-15 00:33:05
Φωτογραφία για Συνάντηση Κ. Παπούλια - Ν. Δένδια
Με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια συναντήθηκε σήμερα ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Νίκος Δένδιας.

«Έχουμε μεταναστευτικό, έχουμε εγκληματικότητα, έχουμε τρομοκρατία, έχουμε απ’όλα. Έχουμε μια Αστυνομία που χρειάζεται ενίσχυση και στο ηθικό και στους μισθούς, οι μισθοί έχουν πέσει πάρα πολύ, και από την άλλη το Πυροσβεστικό Σώμα χρειάζεται μέσα. Γίνεται μια αναδιοργάνωση τώρα, αλλά γενικά πρέπει να έχουμε την αίσθηση μιας πολύ δύσκολης πραγματικότητας», δήλωσε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης κατά την συνάντηση τους.

«Κάνουμε μια προσπάθεια να βρούμε πόρους βραχυπρόθεσμα, ώστε να μπορέσουμε να ενισχύσουμε λίγο, να δώσουμε την αίσθηση ότι η κοινωνία αντιλαμβάνεται το έργο και βοηθάει. Επίσης, κάτι που πήγε να γίνει με την περικοπή του εφάπαξ, αντιμετωπίστηκε. Γιατί έγινε κατανοητό ότι δεν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο και περνάμε μια νομοθετική ρύθμιση που θα λύνει το θέμα. Συνολικά όμως, πρέπει να ανακάμψει η οικονομία. Είμαστε όλοι μαζί. Ή θα σωθούμε όλοι μαζί ή…», απάντησε ο κ. Δένδιας σχετικα με την ερώτηση του προέδρου της Δημοκρατίας εάν θα υπάρξει κάποια ρύθμιση οικονομικής ελάφρυνσης.


«Θέλω να σας πω, και το λέγω στον Αρχηγό του κράτους: εγώ προσωπικά είμαι ευγνώμων στους άνδρες και στις γυναίκες των Σωμάτων Ασφαλείας. Γιατί με δυσχερέστατες συνθήκες κάνουν μια τεράστια προσπάθεια. Μόνο το τεράστιο έργο που έχουν, το μεταναστευτικό, που είναι ένα μείζον θέμα, ξαφνικά το έχουν φορτωθεί στην ολότητά του. Και νομίζω ότι είναι αποτελεσματικοί. Βεβαίως υπάρχουν και εξαιρέσεις, κακές εξαιρέσεις, αλλά είναι εξαιρέσεις. Ο κανόνας είναι ότι δίνουν τον εαυτό τους με το παραπάνω. Και πρέπει να τους το αναγνωρίσουμε. Αφού δεν μπορούμε να τους δώσουμε χρήματα, μπορούμε να τους πούμε μια καλή κουβέντα», κατέληξε. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ